سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
آپلود عکس
گاف شبکه الجزیره قطر
یکشنبه 91/11/15 ساعت 1:10 صبح | نوشته ‌شده به دست رضا خانگلی | ( نظرات )

گاف شبکه الجزیره قطر درباره قاهر 313

شبکه خبری الجزیره قطر در خبری که در مورد جنگنده فوق‌پیشرفته جمهوری اسلامی ایران منتشر کرد، مرتکب گاف رسانه‌ای جالبی شده است.
  به گزارش گروه مجله خبری باشگاه خبرنگاران شبکه خبری الجزیره قطر در خبری که در مورد جنگنده فوق‌پیشرفته جمهوری اسلامی ایران منتشر کرد، مرتکب گاف رسانه‌ای جالبی شده است.



الجزیره در این خبر، مدعی شده است که جنگنده بومی "قاهر 313"، به جنگنده بمب‌افکن آمریکایی اف‌ای18 (هورنت) شباهت دارد! این در حالی است که اف18، 18 متر طول و 13 متر عرض دارد و دوموتوره است و اکثر انواع آن با دو سرنشین کنترل می‌شود در حالی که قاهر 313 یک‌موتوره، کوچک و تک‌سرنشین است و به لحاظ ظاهری هم هیچ شباهتی به جنگنده ایرانی ندارد.

مشرق، با انتشار تصاویری از این دو جنگنده، مقایسه و قضاوت در این خصوص را به مخاطبان واگذار می‌کند:









تجهیزات و طراحی جنگنده F313 ایران
یکشنبه 91/11/15 ساعت 1:8 صبح | نوشته ‌شده به دست رضا خانگلی | ( نظرات )
با توجه به ابعاد هواپیما که طول آن کمتر از 16 متر تخمین زده می شود، محفظه حمل جنگ افزار آن می تواند دست کم دو بمب 2هزار پوندی یا تعداد بیشتری بمب های کوچک نقطه زن هدایت شونده، یا دست کم 6 موشک هوا به هوا در رده R-73 یا PL-12 را در خود جای دهد.
به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، هر چند طرح های پیشین ایران در زمینه هواپیماهای جنگنده روندی عادی را در توسعه این محصول نشان می داد اما رونمایی از نمونه هواپیمای جنگی جدید ایران با نام «قاهر313» در 14 بهمن ماه حقیقتاً شوک عجیبی در پیش بینی وضعیت طراحی جنگنده ها در ایران به وجود آورد.

با توجه به ظاهر نامتعارف این هواپیما و مطالب مطرح شده پیرامون آن بر آن شدیم تا در گزارشی در قالب نکته گویی به برخی از ویژگی های قابل استنباط و البته قابل بیان از ظاهر این هوپیما و اطلاعات اعلام شده بپردازیم.

ویژگی های پنهانکاری(رادارگریزی)

طراحی یک هواپیما به نحوی که کمترین بازتاب راداری و حرارتی را داشته باشد از اصول مهم برای به تأخیر انداختن شناسایی هواپیمای خودی توسط سامانه های دشمن است که منجر به افزایش بقاپذیری رزمی می شود.

1- در این هواپیما با استفاده از سطوح تخت و کمی هم سطوح منحنی در بالای بدنه بر مبنای اصول طراحی هواپیماهای پنهانکار اقدام شده است. به عنوان مثال شکل دماغه و زوایای پهلوهای بدنه مطابق اصول پنهانکاری راداری انتخاب و طراحی شده است و می توان گفت از این لحاظ قاهر 313 هواپیمای رزمی نسل پنجمی(با تعاریف مرسوم دنیا) است.

2- شکل شکسته بال که جالب و عجیب ترین نکته ظاهری قاهر313 است به کاهش اثرات راداری و حرارتی کمک می کند هر چند که مأموریت اصلی آن چیز دیگری است.

3- به احتمال زیاد، عمده تسلیحات قاهر در محفظه داخلی بین دو ارابه فرود اصلی حمل می شود که برای کاهش بازتاب راداری ناشی از نصب تسلیحات زیر بال و بدنه روش مطمئنی است

4- ورودی هوای موتور بالای بدنه قرار گرفته است که باعث کاهش بازتاب راداری در برابر رادارهایی که از پایین به هواپیما نگاه می کنند می شود.


قاهر 313 دارای شکل ظاهری پنهانکارانه است

5- استفاده از دو ورودی که از دو مجرا هوا را به موتور می رسانند به دلیل ایجاد زاویه غیر مستقیم از موتور تا ورودی هوا، باعث کاهش بازتاب راداری می شود ضمن اینکه احتمال طراحی خود مجرا با سطوح زاویه دار برای گرفتن انرژی امواج رادار مانند شیوه استفاده شده در جنگنده اف-35 وجود دارد.

6- زائده های اطراف خروجی موتور می تواند برای کاهش اثرات حرارتی و راداری و نصب خروجی بردار متغیر در آینده مفید باشد.

7- استفاده از زاویه حمله و فرارهای یکسان در بیشتر سطوح بدنه به علاوه خطوط شکسته در لبه دریچه های ارابه های فرود برای پنهانکاری یکی از روش های لازم است که در قاهر313 دیده می شود.

8- سکان های عمودی V شکل به پنهانکاری یک هواپیما کمک شایانی می کنند که در این جنگنده مورد استفاده قرار گرفته اند.

9- باید دید برای کاهش اثرات بازتاب راداری کلاه و صندلی خلبان و خود خلبان با توجه بزرگ بودن کانوپی (طلق کابین) چه تدبیری اندیشیده شده است.

10- گازهای داغ خروجی موتور، پیش از خروج از هواپیما با هوای سرد از طریق دو مجرای بالای بدنه ترکیب شده و با دمای پائین از هواپیما خارج می شوند تا اثرات حرارتی کاهش یابد.


 
بخش انتها و خروجی موتور قاهر313

11- استفاده از مواد جاذب امواج راداری در بدنه برای جذب انرژی امواج رادار و کاهش بازتاب راداری از دیگر روش های استفاده شده در قاهر برای افزایش پنهانکاری است.

ویژگی های پروازی

12- تمرکز جرم حول محور طولی جنگنده قاهر313 موجب افزایش مانور پذیری می شود.

13- با توجه به ابعاد هواپیما که طول آن کمتر از 16 متر تخمین زده می شود، محفظه حمل جنگ افزار آن می تواند دست کم دو بمب 2هزار پوندی یا تعداد بیشتری بمب های کوچک نقطه زن هدایت شونده، یا دست کم 6 موشک هوا به هوا در رده R-73 یا PL-12 را در خود جای دهد.

14- وجود پیشبال (Canard) برای افزایش مانورپذیری، تولید برآی مثبت، وجود سطوح کنترلی روی آن، کاهش دهانه بال با بزرگ در نظر گرفتن پیشبال از مزیت های استفاده از آن است.

15- وضعیت بال و بدنه قاهر نشان می دهد طرح آن نزدیک به طرح های «ترکیب بال و بدنه» است که دارای مزیت های آیرودینامیکی بسیار خصوصاً در کاهش تداخلات نامناسب جریان بال و بدنه است.

16- مزیت های پیشبال در زوایای حمله بالا بیشتر است زیرا با تولید جریان گردابه ای و ریختن آن روی بال باعث تولید بهینه برآ با نیاز به سرعت خطی و نیروی رانش کمتر و در نتیجه مصرف سوخت کمتر می شود.

17- با توجه به وجود پیشبال، احتمالاً این هواپیما برای مانورپذیری بیشتر با حاشیه پایداری کم و یا ناپایدار طرحی شده (در اینصورت نیاز به نرم افزار کنترل پرواز پیشرفته است که بیشتر با سامانه کنترل پرواز با سیم تطابق دارد)

18- ارابه های فرود اصلی در کنار بدنه رو به جلو جمع می شوند که باعث ایجاد فضای مفید بیشتر در داخل بدنه می شود.

19- سطح دم عمودی نسبتاً بزرگ است که پایداری سمتی مناسبی ایجاد کرده و با بخش متحرک (رادر) بزرگ، مشخصات مانوری جانبی مناسبی ایجاد می کند. با توجه به این سکان عمودی، ارتفاع قاهر کمتر از 4 متر تخمین زده می شود.

20- بال ضخیم (نسبت ضخامت بالا) در قاهر313 برای تولید برآی زیاد مناسب است البته این نوع بال ها برای سرعت های نه چندان بالا بهینه هستند. به نظر دهانه بال این جنگنده کمتر از 8 متر باشد.

21- شکل و محل ورودی هوا خطر جدایش جریان در زوایای حمله بالا دارد که با توجه به قابلیت پرواز قاهر در زوایای حمله بیش از 20 درجه باید به نحوی این مشکل مرتفع شده باشد.

22- جلوی ورودی هوای موتور حالت ریشه کشیده LERX دارد که مزیت های آیرودینامیکی بالایی دارد.

23- کانوپی بسیار بزرگ این هواپیما منجر به ایجاد دید عالی و 360 درجه به اطراف می شود که برای پروازهای ارتفاع پائین لازم است و البته در مأموریت های تهاجم زمینی بسیار کمک کرده و در نبرد هوایی نزدیک هم بسیار مفید است.

 
به کانوپی قاهر313 در این تصویر توجه نمایید

24- همه هواپیماها با پرواز در ارتفاع نزدیک به زمین از اثر سطح بهره مند می شوند اما شکل شکسته بال در قاهر313 به استفاده بهینه از اثر سطح  برای پروازهای طولانی تر در ارتفاع پائین و نشست و برخاست از باندهای کوتاه کمک می کند.

25- شکل شکستگی بال ها همانطور که در گزارش مربوط به قایق پرنده باور-2 اشاره کردیم که نمونه کامل یک هواپیمای اثر سطحی بومی است، در نمای روبرو دارای شکل شبیه به M است که در کنار شکل W از بهترین فرم ها برای استفاده از اثر سطح است.

26- شکستگی بال ضمناً به عنوان یک بالچه نوک بال هم عمل می کند که به کاهش پسای القایی و کاهش مصرف سوخت و افزایش مداومت پروازی منجر می شود خصوصاً در پروازهای نزدیک به سرعت صوت که احتمالاً این هواپیما برای آن رژیم پروازی بهینه شده است.

27- طراحی ویژه بال و پیشبال(کانارد) اصلی ترین عوامل ایجاد توانمندی پرواز و نشست در باندهای کوتاه است که این هواپیما را برای استقرار در پایگاه های کوچک یا باندهای فرعی در راستای نبرد نامتقارن مناسب می سازد.

28- ارابه فرود این هواپیما کپی شده از هیچ یک از جنگنده های فعلی ایران نیست و طراحی جدیدی ضمن شباهت به طرح کلی ارابه فرود هواپیمای سوخو-25 دارد.


ارابه های فرود قاهر313

29- تک موتوره بودن هواپیما ضمن کاهش مصرف سوخت کلی و سهولت تعمیر و نگهداری، نشان از سبک وزن بودن این هواپیما دارد.

30- تک چرخه بودن ارابه های فرود گواه دیگری بر سبک وزن بودن این هواپیما با وزن برخاست در حدود 12تا 14 و بیشینه وزن احتمالاً کمتر از 20 تن است.

سامانه ها

31- با توجه به طول و عرض کم دماغه قاهر313 به نظر می رسد بخشی تجهیزات راداری زیر محل استقرار خلبان جای داده شده باشد.

32- فرم دماغه قاهر313 با شکل آنتن رادارهای هوایی موجود در جنگنده های کشور تطابق ندارد بنابراین به احتمال زیاد یک رادار جدید و متفاوت یا راداری موجود با آنتن جدید برای آن در نظر گرفته شده است.

33- استفاده از دو نمایشگر چند منظوره یا MFD بزرگ در وسط کابین و سه نمایشگر کوچکتر نشان از تلاش و حرکت به سمت استفاده از سامانه های جدید و پیشرفته است که منجر به کاهش هزینه و زمان تعمیرات، افزایش چشمگیر قابلیت اطمینان و مزیت های دیگری دارد که در گزارش بالگرد طوفان-2 به آن پرداخته بودیم.

34- استفاده از 8 نمایشگر آنالوگ در کابین در کنار نمایشگرهای فوق نشان دهنده نهایی نشدن فناوری MFDها از نظر طراحان قاهر 313 دارد.


کابین نمونه رونمایی شده از قاهر313

35- تجهیزات مخابراتی و کنترل های سامانه های جانبی در کنار دست خلبان جای گرفته که طراحی مرسومی است. هرچند که دسته گاز موتور در تصاویر منتشره از کابین دیده نمی شود.

36- در این جنگنده از رادیوهای بومی ساخت صنایع الکترونیک وزارت دفاع با قابلیت های جهش فرکانسی و مقاوم در برابر اختلال و برخوردار از رمز کننده های خودکار با الگوریتم های پیشرفته استفاده شده است.

37- صندلی پرتاب شونده این هواپیما شباهت ویژه ای به نمونه های موجود نداشته و احتمالا همان نمونه بومی باشد که چندی پیش آزمایش آن از هواپیمای بستر آزمایش "آرمیتا" با موفقیت کامل انجام شد.

38- با توجه به اهرم هدایت از نوع معمولی احتمالاً سامانه کنترل سطوح متحرک بال و پیش بال و سکان عمودی و پروازی قاهر313 از نوع هیدرولیکی است نه سامانه پرواز با کنترل الکتریکی(FBW) زیرا نمونه های موجود این سامانه در دنیا از «اهرم هدایت کناری» استفاده می کند.

39- در نمونه فعلی قاهر، نمایشگر سربالا(HUD) دیده نمی شود و کلاه پروازی ساده است و بدیهی است در نمونه های تولیدی شاهد HUD خواهیم بود.

40- بر اساس برخی شواهد تصویری، نمونه نمایش داده شده ماکت در مقیاس واقعی یا «ماک آپ» است که یکی از مراحل مهم ساخت جنگنده پیش از نمونه های آزمایشی است.

نکات دیگر

41- در تصاویر منتشره از مراحل طراحی و توسعه قاهر313 نرم افزاری برای محاسبه سطح مقطع راداری دیده می شود که پیشرفت بسیار مهمی برای بهبود محصولات دفاعی کشور است.


محاسبات سطح مقطع راداری و تحلیل آیرودینامیکی قاهر313

42- مدلسازی قاهر313 در نرم افزارهای پیشرفته طراحی رایانه ای (CAD) نظیر CATIA که امکان اتصال به رایانه و ماشین های تولید پیشرفته برای کارهای ساختی را دارد، تحلیل های آیرودینامیکی با روش های عددی (cfd) با استفاه از نرم افزار تولید شبکه عددی GAMBIT و نرم افزار تحلیل جریان FLUENT، محاسبات طراحی با نرم افزار انجام شده که نشان از کار کامل علمی در حوزه های مختلف طراحی این جنگنده بومی دارد.

43- از ابتدای طراحی تا ساخت نمونه فعلی، 2.5 تا 3 سال طول کشیده، نشانه مدیرت قوی و عزم جدی برای تولید این محصول جهت نوسازی و افزایش توان هوایی کشور است.

44- آزمایشات پروازی فراوانی با نمونه پروازی مقیاس کوچک قاهر انجام شده که روشی مرسوم برای استخراج خصوصیات پروازی هواپیمای در حال طراحی با هزینه  و زمان کمتر است.

45- آزمایشات تونل باد نمونه های قاهر برای رسیدن به فرم بهینه آیرودینامیکی انجام شده است. به عنوان مثال در تصویر زیر در بخش های مانند پیشبال، سکان عمودی و خروجی موتور تفاوت هایی با نمونه رونمایی شده دیده می شود.


آزمایش تونل باد نمونه ای از قاهر

46- از موتور قاهر313 صحبتی به میان نیامده و احتمال دارد از موتور توربوفن بومی در آن استفاده شود که با نیازهای روز و البته پنهانکاری حرارتی و شکل حجیم بدنه تطابق دارد.

47- در نمونه فعلی قاهر سامانه های ردگیری فروسرخ، توپ و برخی سامانه های جانبی مانند آنتن های فرستند و گیرنده دیده نمی شود که شاید به دلیل ماک آپ بودن آن است.

48- آزمایشات تونل باد، کارهای نرم افزاری و پرواز مدل مقیاس کوچک راه هایی برای رسیدن به نتیجه بهتر و قابل اطمینان قبل از ساخت نمونه های پروازی است که هزینه بالاتری از آزمایشات فوق دارد. در نتیجه می توان انتظار داشت نمونه های عملیاتی قاهر با تغییرات کمتری نسبت به نمونه رونمایی شده تولید شوند.

49- نمونه رونمایی شده از قاهر313 هواپیمایی تک نفره است که با توجه به ویژگی های اعلام شده دارای نقش چند منظوره یعنی هم عملیات های هوا به هوا و هم هوا به سطح خواهد بود.

50- طراحی این هواپیما که کمترین شباهتی به نمونه های موجود در داخل کشور نداشته و شباهت اندکی با برخی هواپیماهای پنهانکار دنیا دارد نشان از جسارت و ریسک پذیری بالای مدیران صنایع هوایی وزارت دفاع است.

با توجه به فروض فوق، مراحل بعدی توسعه قاهر313 برای رسیدن به نمونه عملیاتی شامل ساخت نمونه هایی برای آزمایشات ایستا(استاتیک) زمینی، ساخت نمونه های پروازی، نمونه هایی برای آزمایشات سامانه های راداری و سلاح در پرواز، پیش نمونه های تولیدی و نمونه های تولیدی اصلی است که انشاالله به همت متخصصان توانمند داخلی و با پشتیبانی و همگرایی مسئولان در چند سال آینده به نتیجه نهایی و تولید انبوه برسد. ضمن آنکه قول سردار وحیدی وزیر دفاع کشورمان که از مسئولان خوشنام و صاحب ایده و تجربه مدیریتی بالا در نیروهای مسلح کشورمان است نیز نباید غافل شد که سخن از آینده نزدیک برای تولید انبوه این جنگنده داده اند.
باشگاه خبرنگاران


برچسب‌ها: هواپیمای جنگنده

نسل جدید تانک های ایران رونمایی شد
شنبه 91/11/14 ساعت 8:54 عصر | نوشته ‌شده به دست رضا خانگلی | ( نظرات )
در پنجمین روز دهه فجر صورت می‌گیرد
رونمایی از نسل جدید تانک‌های «ذوالفقار» و «صمصام»

خبرگزاری فارس: همزمان با پنجمین روز از دهه فجر با حضور امیر احمدرضا پوردستان نسل جدید تانک‌های ارتقا یافته ذوالفقار و صمصام رونمایی می‌شود.

خبرگزاری فارس: رونمایی از نسل جدید تانک‌های «ذوالفقار» و «صمصام»

به گزارش خبرگزاری فارس، همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر در سی و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، مراسم رونمایی از آخرین محصول و دستاوردهای جدید نیروی زمینی ارتش (تانک ذوالفقار و صمصام ارتقا یافته) با حضور فرمانده نیروی زمینی ارتش و جمعی از فرماندهان و مسئولین عالیرتبه نیروهای مسلح روز دوشنبه 16 بهمن در محل سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی زمینی ارتش برگزار خواهد شد.

این دستاوردها توسط مهندسین توانمند سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی زمینی ارتش بهنیه سازی شده است.

منبع: فارس نیوز

 



برچسب‌ها: تانک

ویژگی های قاهر 313
شنبه 91/11/14 ساعت 1:52 عصر | نوشته ‌شده به دست رضا خانگلی | ( نظرات )
وزیر دفاع خبر داد
جدیدترین جنگنده ایرانی، سطح مقطع راداری بسیار کم و قدرت تهاجمی بالایی دارد

خبرگزاری فارس نیوز: وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح سطح مقطعی راداری بسیار کم و پرواز در ارتفاع کم را مهمترین ویژگی جنگنده قاهر 313 عنوان کرد.


به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، در سومین روز از ایام مبارکه دهه فجر جنگنده بومی با نام قاهر 313 ساخت وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با حضور محمود احمدی‌نژاد ریاست جمهوری اسلامی ایران رونمایی شد.

سردار احمد وحیدی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در این مراسم طی سخنانی با تبریک این موفقیت بزرگ که در راستای تحقق فرامین فرمانده معظم کل قوا به منصه ظهور رسیده است، اظهار داشت: کلیه مراحل طراحی و ساخت جنگنده بومی قاهر 313 توسط دانشمندان و متخصصان اقتدار آفرین سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع شده است.

وزیر دفاع در تشریح ویژگی ظاهری جنگنده قاهر گفت: این جنگنده پیشرفته با مشخصات ظاهری پیشرفته دارای سطح مقطعی راداری بسیار کم و همچنین قابلیت انجام عملیات پرواز در ارتفاع پست می‌شود.

سردار وحیدی بهره‌برداری از مواد پیشرفته در ساخت هواپیما و سیستم‌های الکترواویونیک را از دیگر ویژگی‌های پیشرفته قاهر 313 برشمرد.

وزیر دفاع با بیان اینکه این جنگنده توانایی حمل تسلیحات پیشرفته بومی را دارد و از قدرت تهاجمی بالایی برخوردار است، گفت: جنگنده قاهر نماد برجسته‌ای از نبوغ خلاقیت و جسارت فرزندان برومند ایران در وزارت دفاع است.

سردار وحیدی قابلیت نشست و برخاست با طول و باند کوتاه و نگهداری آسان و سریع را از دیگر ویژگی‌های هواپیمای قاهر 313 ذکر کرد.

منبع: فارس نیوز




برچسب‌ها: هواپیمای جنگنده

رقابت با پیشرفته ترین جنگنده های جهان
شنبه 91/11/14 ساعت 1:49 عصر | نوشته ‌شده به دست رضا خانگلی | ( نظرات )
سردار وحیدی در جمع خبرنگاران:
قاهر 313 از نظر فرم و شکل با پیشرفته‌ترین جنگنده‌های دنیا رقابت می‌کند

خبرگزاری فارس نیوز: وزیر دفاع گفت: جنگنده قاهر 313 از نظر فرم و شکل با پیشرفته‌ترین جنگنده‌های دنیا رقابت می‌کند.


به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، سردار احمد وحیدی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در حاشیه رونمایی از جدیدترین جنگنده ایرانی که در پایگاه یکم شکاری صورت گرفت، با حضور در جمع  خبرنگاران با اشاره به ویژگی‌های منحصر به فرد هواپیمای قاهره 313 برای دفاع از مرزهای کشورمان گفت: فرم بدیع جنگنده قاهر 313 از نظر فرم و شکل با پیشرفته ترین جنگنده‌های دنیا رقابت می کند.

وی افزود: این فرم و شکل سبب می شود تا این جنگنده فقط سطح مقطعی راداری بسیار پایینی داشته باشد و امروز اتکای اغلب جنگنده‌های دنیا بر روی فرم و شکل است.

وزیر دفاع همچنین از توانایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح برای تولید این جنگنده در سطح مقطع راداری بسیار پایین خبر داد.




برچسب‌ها: هواپیمای جنگنده

عکس قاهر 313
شنبه 91/11/14 ساعت 1:46 عصر | نوشته ‌شده به دست رضا خانگلی | ( نظرات )

قاهر 313

منبع: فارس نیوز



برچسب‌ها: هواپیمای جنگنده

عکس جنگنده ایرانی: قاهر 313
شنبه 91/11/14 ساعت 1:41 عصر | نوشته ‌شده به دست رضا خانگلی | ( نظرات )

جنگنده پیشرفته ایرانی: قاهر 313

منبع: فارس نیوز



برچسب‌ها: هواپیمای جنگنده

جنگنده جدید ایرانی
شنبه 91/11/14 ساعت 1:30 عصر | نوشته ‌شده به دست رضا خانگلی | ( نظرات )
احمدی‌نژاد در مراسم رونمایی از جنگنده جدید ایرانی:
قاهر 313 در ردیف جنگنده‌های پیشرفته جهان است

خبرگزاری فارس نیوز: رئیس‌جمهور گفت: جنگنده قاهر 313 در ردیف پیشرفته‌ترین هواپیماهای روز دنیا قرار دارد.

خبرگزاری فارس: قاهر 313 در ردیف جنگنده‌های پیشرفته جهان است
? گزارش تصویری مرتبط

-------------------------------



به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهوری اسلامی ایران در مراسم رونمایی از جنگنده جدید ایرانی با نام قاهر 313 که صبح امروز در پایگاه یکم شکاری مهرآباد برگزار شد، با اشاره به اینکه ملت ایران هر روز دستاورد جدیدی را به جامعه بشری تقدیم می‌کند، گفت: هواپیمایی که شما هم‌اکنون شاهد آن هستید یک هواپیمای شکاری بمب‌افکن است که اصل طراحی و ساخت آن توسط متخصصان ایرانی انجام شده است و دارای ویژگی‌های بسیار برجسته‌ای است.

رئیس‌جمهور ادامه داد: این هواپیما در ردیف پیشرفته‌ترین هواپیماهای روز دنیا قرار دارد و هم اکنون که با خلبان آزمایشی این هواپیما صحبت کردیم از عملکرد پروازی این هواپیما به عنوان یک متخصص اظهار رضایت کرده و آن را عالی عنوان کرد.

احمدی‌نژاد گفت: این هواپیما دست کم چندهزار ساعت پرواز کرده است و خلبان آزمایشی این هواپیما که با تمام ابعاد آن آشناست به عنوان یک متخصص از عملکرد آن بسیار راضی است.

وی در ادامه تصریح کرد: البته ان‌شاالله متخصصان و فرماندهان عزیز ما و متخصصان نیروی هوایی گزارش کاملی از ویژگی‌های آن خواهند داد.

احمدی‌نژاد در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه خودباوری و اعتماد به نفس به ملت ایران بازگشته است، ادامه داد: ملت ایران ملتی است که یک تاریخ و فرهنگ و تمدن دارد و صدها سال چنان در طول تاریخ درخشیده است که هیچ کس دیگر نمی‌تواند همانند آن بدرخشد.

احمدی‌نژاد گفت: متخصصین ما امروز از بسیاری از مرزها عبور کرده‌اند و هیچ پدیده‌ای و دستگاهی و هیچ پیشرفتی خارج از دسترس متخصصین و دانشمندان ما نیست.

رئیس جمهور در ادامه گفت: این مسئله نشاندهنده عمق ایمان و تخصص دانشمندان ایرانی است و پایبندی آنها را به استقلال و ارزشهای الهی و همچنین ایمان و عزت ملت ایران را نشان می‌دهد.

رئس‌جمهور تصریح کرد: من مطمئنم ذره ذره این هواپیما با ایمان و عشق طراحی شده است و ان‌شاالله با همین ویژگی‌ها پرواز خواهد کرد. من اطمینان دارم که قدرت نظامی ملت ایران برای حمله و تسلط بر هیچ کشوری نیست بلکه یک امر بازدارنده است.

احمدی نژاد گفت: توان نظامی ملت ایران تجلی ایمان و بلوغ ملت  ایران است که می‌تواند با کمترین هزینه از خود دفاع کند.

رئیس‌جمهور در پایان ادامه داد: من رونمایی از این جنگنده را به ملت ایران، به نیروی هوایی سرافراز و افتخار‌آفرین و متخصصانی که در این طرح مشارکت داشتند، تبریک می‌گویم.




برچسب‌ها: هواپیمای جنگنده

شوک بزرگ به غرب
پنج شنبه 91/11/12 ساعت 7:33 عصر | نوشته ‌شده به دست رضا خانگلی | ( نظرات )
شوک بزرگ به غرب در آغاز مذاکرات با ادعای خبرگزاری اسوشیتدپرس

نصب سانترفیوژهای پیشرفته در نطنز با کارایی سه برابر

این دستگاه های سانتیرفیوژ مدل IR2M در واحد ـ 22 در تجهیزات غنی سازی اورانیوم نطنز مورد استفاده قرار می گیرند.

گروه بین الملل ـ خبرگزاری اسوشیتدپرس در آستانه مذاکرات ایران و گروه 1+5 از قول یکی از دیپلماتهای نزدیک به آژانس بین المللی انرژی هسته ای مدعی شد که ایران قصد دارد هزاران سانتریفیوژ را با توان 3 برابری نسبت به سانتریفیوژ های نسل دوم که هم اکنون در نطنز استفاده می گردند را در نطنز بکار گیرد.

به گزارش بولتن نیوز، تکنولوژی بالای این سانتریفیوژ های نسل سوم که کاراترین نوع سانتریفیوژ های مورد استفاده در صنعت غنی سازی اورانیوم به شمار می روند. سرعت غنی سازی اورانیوم را نسبت به نوع نسل اول سانتریفیوژ ها ما که هم اکنون در نطنز مورد استفاده قرار می گیرد را افزایش می دهد. 

این نوع جدید سانتریفیوژ های که ارتفاع بیشتری نسبت به سانتریفیوژ های نسل 1 و 2 را در خود دارد. ارتفاع بیشتری نسبت به سانتریفیوژ های نوع پیشین دارند که می توانند همچنان با سرعت 60.000 دور در دقیقه دور محور عمودی بچرخند. این امکان را به سانتریفیوژ های نسل سوم می دهد که بتوانند مقدار بیشتری اورانیوم را در محفظه درونی خود نسبت به سانتریفیوژ های با ارتفاع کمتر غنی سازی نماید.

به گفته خبرنگار بولتن نیوز اعلام ارسال اطلاعات سانتریفیوژ های جدید به آژانس انرژی اتمی در نطنز از سوی مقامات ایرانی به آژانس بین المللی انرژی هسته ای در زمان آغاز مذاکرات ایران و گروه 1+5 توازن را به نفع ایران تغییر داده و عملاً کشورمان را در موضع برتری در ارتباط با مذاکرات با گروه 1+5 نزدیک می کند.

منبع: بولتن نیوز



برچسب‌ها: انر‍ژی هسته ای

خودکفائی در سوخت جت و هواپیما
پنج شنبه 91/11/12 ساعت 3:15 عصر | نوشته ‌شده به دست رضا خانگلی | ( نظرات )
افتتاح فاز 3 پالایشگاه آبادان توسط رئیس جمهور
ایران به جمع صادرکنندگان سوخت جت و هواپیما پیوست / خودکفایی ایران در تولید بنزین

خبرگزاری فارس نیوز: مرحله دوم فاز سوم واحد بنزین‌سازی پالایشگاه آبادان لحظاتی پیش به دست رئیس‌جمهور افتتاح شد و به این وسیله ایران به جمع صادرکنندگان سوخت جت و هواپیما پیوست.

خبرگزاری فارس: ایران به جمع صادرکنندگان سوخت جت و هواپیما پیوست / خودکفایی ایران در تولید بنزین



به گزارش خبرگزاری فارس از آبادان دقایقی پیش و همزمان با نخستین روز از ایام‌الله دهه فجر با حضور رئیس جمهور و هیئت همراه فاز سوم توسعه و نوسازی پالایشگاه آبادان افتتاح شد.

با بهره‌برداری نهایی از فاز سوم توسعه و نوسازی پالایشگاه آبادان حدود 2 میلیون لیتر دیگر به ظرفیت تولید بنزین یورو 4 کشور افزوده خواهد شد.

با راه‌اندازی رسمی برخی از واحدهای فرآیندی همچون ایزومریزاسیون، آلکیلاسیون، بازیافت اسید سولفوریک، کت کراکر و شیرین‌سازی بنزین در مجموع کل ظرفیت 14.1 میلیون لیتری تولید بنزین قدیمی‌ترین پالایشگاه نفت خاورمیانه با استاندارد یورو 4 و 5 تولید و به بازار عرضه می‌شود.

هزینه سرمایه‌گذاری در طراحی، ساخت، نصب و راه‌اندازی کل این پروژه و نیروگاه نزدیک به یک میلیارد دلار است و در مجموع با بهره‌برداری از این پروژه در بهمن ماه جاری کل ظرفیت 14.1 میلیون لیتری تولید بنزین پالایشگاه آبادان با استاندارد یورو 4 تکمیل خواهد شد.

لازم به ذکر است با بهره‌برداری رسمی از مرحله دوم فاز سوم طرح توسعه و نوسازی پالایشگاه نفت آبادان، پس از حضور ایران در جمع کشورهای صادرکننده سوخت جت و هواپیماهای مسافربری، امکان خودکفایی در تامین بنزین هلیکوپتر و انواع هواپیماهای آموزشی و کشاورزی هم فراهم می‌شود.




برچسب‌ها: ایران ابرقدرت

<      1   2   3   4   5   >>   >
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
 
موضوعات
لینک دوستان
دیگر موارد


بازدید امروز: 308
بازدید دیروز: 97
کل بازدیدها: 1343241