سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
آپلود عکس
بی سیم های جهش فرکانس
شنبه 91/10/30 ساعت 10:20 عصر | نوشته ‌شده به دست رضا خانگلی | ( نظرات )
امیر پوردستان در جمع خبرنگاران خبر داد
فرمانده نیروی زمینی ارتش از رونمایی سامانه کنترل آتش EFSC3 و تانک بهینه‌سازی شده ذوالفقار در دهه فجر خبر داد و گفت: یکی از عرصه‌هایی که امروز روی آن کار می‌کنیم سیستم‌های جهش فراکنس است که پیشرفت‌های خوبی را در آن داشته‌ایم و تمامی یگان‌ها نیز به آن مجهز شده‌اند.

به گزارش خبرنگار دفاعی - امنیتی باشگاه خبرنگاران، امیر سرتیپ "احمدرضا پوردستان" فرمانده نیروی زمینی ارتش در جمع خبرنگاران و در حاشیه اولین یادواره شهدای مخابرات و جنگال ارتش درباره نقش مخابرات در عرصه جنگ و صلح اظهار داشت: اگر مروری به جنگ‌های اولیه داشته باشیم و جنگ‌های فعلی و آینده را ملاحظه کنیم، مخابرات یکی از اصلی‌ترین رسته‌هایی است که می‌توانیم در آن نقش‌آفرینی کنیم چرا که مخابرات به عنوان سلسله اعصاب یک یگان انجام وظیفه می‌کند.

وی ادامه داد: اگر سلسله اعصاب نباشد فرمانده نمی‌تواند مدیریت خود را به تمامی اعضا و جوارح منتقل کند.

پوردستان با اشاره به اهمیت مخابرات گفت: در جنگ‌های آینده و جنگ‌هایی که امروزه ما با آن روبه رو هستیم، اهمیت مخابرات و ارتباطات بیش از گذشته شده است، چرا که جنگ‌ها در یک فضای الکترونیک انجام می‌شوند و سیستم‌های مخابراتی از پیشرفت‌های بسیار بالایی برخوردار هستند.

وی با بیان این‌که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و ارتش این فضا را کاملا درک کرده‌اند، ادامه داد: نیروهای مسلح خودشان را متناسب با نیازهای نیروهای امروزه در عرصه مخابرات و جنگ الکترونیک بسیار آماده کرده‌اند و امروزه صنایع دفاعی ما از این قابلیت برخوردار هستند که چنان‌چه فضا صددرصد هم پارازیته باشد بتوانند در یک اخلال الکترونیکی بسیار وسیعی ارتباط با مخابرات را برقرار کنند تا فرمانده بتواند دستورات خود را به زیر مجموعه اش انتقال دهد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش ادامه داد: این مسئله هم در سلسله مراتب فرماندهی و هم در سامانه‌های موشکی که مورد جنگ الکترونیکی قرار می‌گیرند وجود دارد؛ نیروهای مسلح این ظرفیت و توانمندی را دارند که در فضایی که دشمن با اخلال شدید الکترونیکی آن را مواجه کرده است هم تجهیزات کاربری داشته باشند و هم فرماندهی بتواند دستورات خود را ارائه کند.

وی درباره دستاوردهای کشور در عرصه مخابراتی گفت: یکی از عرصه‌هایی که امروز روی آن کار می‌کنیم بی‌سیم‌های جهش فراکنس است که پیشرفت‌های خوبی را در آن داشته‌ایم و تمامی یگان‌ها به آن مجهز شده‌اند علاوه بر این نیز به سیستم‌های جنگ الکترونیک مجهز شده‌ایم.

فرمانده نیروی زمینی ارتش افزود: صنایع دفاعی جمهوری اسلامی ایران توانسته است سیستم‌های جنگ الکترونیک را به گونه‌ای آماده کند که ما تنها پدافندکننده نباشیم بلکه این قابلیت را به ما داده‌اند که بتوانیم سیستم‌های مخابراتی دشمن را جمینگ کرده و مورد آفند قرار دهیم.

پوردستان در پاسخ به خبرنگار باشگاه خبرنگاران در ارتباط با دفاع ارتش جمهوری اسلامی از مرزهای زمینی، هوایی و دریایی اظهار داشت: ما به عنوان سربازان نظام جمهوری اسلامی بی‌کار ننشسته‌ایم و خود را برای مقابله با تهدیدات آماده می‌کنیم، به ویژه این‌که نیروهای فرامنطقه‌ای در آب‌های بین‌المللی و در کنار ما حضور دارند؛ بنابراین بر خود وظیفه می‌دانیم که آمادگی خود را بالا ببریم و طرح‌های دفاعی را برای دفاع از مرزهای کشورمان آماده کرده و به محض نیاز این طرح‌ها را اجرایی کنیم.

وی با اشاره به جنگ‌های نامتقارن گفت: ما برای این جنگ‌ها خود را آماده کرده، تاکتیک‌ها را طراحی و رزمایش‌ها را بر این مبنا ساماندهی می‌کنیم و همچنین به  قابلیتی بسیار بالا در برابر تهدیدات در این زمینه دست یافته‌ایم.

فرمانده نیروی زمینی ارتش در پایان از رونمایی محصولات دفاعی در دهه مبارک فجر خبر داد و تصریح کرد: سامانه کنترل آتش EFSC3، تانک بهینه‌سازی شده ذوالفقار، خودروی زرهی نینوا، تفنگ تک‌تیرانداز شاهر و تجهیزاتی که در بخش زرهی استفاده می‌شود در معاونت جهاد خودکفایی نیروی زمینی در دهه فجر رونمایی خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران



برچسب‌ها: بی سیم

نسل جدید نینوا
شنبه 91/10/30 ساعت 10:13 عصر | نوشته ‌شده به دست رضا خانگلی | ( نظرات )
"خودروی تاکتیکی نینوا" قابلیت‌های نیروی زمینی ارتش را برای ورود به عرصه ناهمطراز در دفاع زمینی افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار دفاعی - امنیتی باشگاه خبرنگاران، امیر سرتیپ "احمدرضا پوردستان" "فرمانده نیروی زمینی ارتش" در حاشیه نخستین "یادواره شهدای مخابرات و جنگال ارتش" از رونمایی نسل جدیدی از "خودروهای تاکتیکی نینوا" در ایام‌الله دهه فجر خبر داد.

در این‌جا بر آن شدیم تا برای شناخت بیشتر این دستاورد بومی، اطلاعاتی از این خودروی تاکتیکی که ساخت آن از افتخارات نیروی زمینی ارتش است را در اختیار مخاطبین قرار دهیم.

خودروی نینوا به صورت کاملا بومی بر اساس نیازهای تاکتیکی نزاجا(نیروی زمینی ارتش) و شرایط اقلیمی کشور طراحی و ساخته و بدون نیاز به سرمایه‌گذاری صنعتی تولید شده است.

خودرو تاکتیکی 2.5 تنی 4 در 4 "نینوا"  ماشینی نظامی است که بر اساس نیاز نیروهای مسلح، توسط متخصصان متعهد کشورمان در معاونت جهاد خودکفایی نیروی زمینی ارتش طراحی شد.

این خودروی تاکتیکی با طول 7 متر، عرض 2.5 متر و ارتفاع 2.8 متر و با قدرت موتور 240 اسب بخار، دارای قابلیت‌هایی چون تحمل ظرفیت حمل 5 تن بار در جاده و 2.5 تن بار در 2.5 تن در کلیه شرایط تاکتیکی در زمین‌های ذوعارضه، عبور شیب ارضی 30 درصد و عبور شیب طولی 60 درصد است.

وظیفه اصلی این خودرو گشت‌زنی و شناسایی است ولی می‌توان با نصب تسلیحات از آن به عنوان یک خودروی پشتیبانی نیز استفاده کرد.

این خودرو قادر است تا در مناطق صعب‌العبور، کوهستانی، ناهموار، دشت، بیابان، کویر و رودخانه‌های کم عمق با سهولت حرکت کند.

خودروی نینوا به گونه‌ای طراحی شده که بتواند، حتی با وجود آسیب‌های فراوان، سرنشینان خود را سالم از منطقه دور کرده و به حرکت خود ادامه دهد.

این خودوری تاکتیکی در حمل مهمات، نفرات و توپ‌های پدافندی در زمین‌های ناهموار نیز قابلیت‌های بالایی دارد.

با توجه به این‌که کارشناسان، فضای جدید تهدیدات را "تهدیدات ناهمطراز" عنوان می‌کنند، ضروری است که نیروهای مسلح توانایی‌های خود را متناسب با این سطح از تهدیدات افزایش دهند.

این دستاورد قابلیت‌های نیروی زمینی ارتش را برای ورود به عرصه ناهمطراز در دفاع زمینی به مراتب بیشتر از گذشته بالا می‌برد.

جهاد خودکفایی نیروی زمینی ارتش در عرصه ساخت خودروهای سبک و سلاح‌های کامپوزیتی و نیز در جنگ الکترونیک، گام‌های بزرگی برداشته و متناسب با نیازهای نبرد زمینی در یک جنگ ناهمطراز پیش رفته است.

کارشناسان نظامی جهان اذعان دارند، ایران با دستیابی به تکنولوژی ساخت و تولید خودروهای پیشرفته و تاکتیکی، نخستین گام‌ها را در ساخت و تولید خودروهای فوق مدرنی که تکنولوژی ساخت آنها را تنها چند کشور معدود در اختیار دارند، برداشته است.

منبع: باشگاه خبرنگاران



برچسب‌ها: خودروی نظامی

طعم مین های ایران برای آمریکا - 1
شنبه 91/10/30 ساعت 1:53 عصر | نوشته ‌شده به دست رضا خانگلی | ( نظرات )
ناوهای آمریکایی، طعم مین‌های دریایی ایرانی را چشیده‌اند؛
قسمت اول
بسیاری از موسسات و کارشناسان غربی، "مین‌های هوشمند" دریایی ایران را یکی از بزرگ‌ترین تهدیدات برای نیروی آمریکا دانسته و اذعان دارند که آمریکا توانایی مقابله با این مین‌های غول‌پیکر را ندارد.
به گزارش بولتن نیوز به نقل از  باشگاه خبرنگاران، "مین‌های دریایی" قابلیت فراوانی در جنگ‌های دریایی و مقابله با ناوگان دریایی دشمن دارند. ایران نیز به عنوان یکی از نیرومندترین قدرت‌های دریایی نظامی منطقه، هزاران مین‌ دریایی پیشرفته و هوشمند در اختیار دارد که به گفته منابع غربی، به چالشی برای نیروهای آمریکایی تبدیل شده و ابزار دفاعی بسیار مناسبی در بستر دریا برای ایران هستند.


 

 
 
به گزارش "مرکز مطالعات بین المللی و استراتژیک آمریکا(CSIS)"، نیروهای نظامی ایران بین دو تا سه هزار مین‌ دریایی هوشمند در اختیار دارند که وزن هر کدام به 300 کیلو می‌رسد. به گزارش این مرکز معتبر آمریکایی، مین‌های ایرانی تهدیدی جدی برای ناوهای هواپیمابر آمریکایی در خلیج فارس و بویژه تنگه هرمز هستند، به‌طوری که در صورت انفجار، هر کدام از این مین‌ها می‌توانند یک سوراخ بزرگ در بدنه ناو هواپیمابر آمریکایی ایجاد کنند که باعث غرق آن شود.


ناو هواپیمابر آمریکا در برابر مین‌های دریایی ایران مصونیت ندارد
 

"باشگاه خبرنگاران" در این گزارش سعی دارد تا به انعکاس قدرت نیروی دریایی ایران و بویژه مین‌های دریایی کشور بپردازد.

هزینه میلیاردی آمریکا برای مقابله با مین‌های دریایی ایران

به گزارش لس‌آنجلس‌تایمز، نیروی دریایی آمریکا در جولای سال 2012، تعدادی از پهپادهای دریایی با نام "روباره دریا "SeaFox   به منطقه "خلیج فارس" فرستاد تا مین‌های دریایی این منطقه بویژه مین‌های ایرانی را ردیابی کند. آمریکا این پهپادهای آمریکایی را در فوریه سال گذشته از آلمان به قیمت هر کدام 100 هزار دلار خریداری کرد.

اما آیا روباه دریا حریف صدف‌های ایران می‌شود؟  

پایگاه تحلیلی آمریکایی ""examiner  ،در گزارشی صراحتا اعلام می‌کند که آمریکا توانایی مقابله با مین‌های دریایی ایران را ندارد. این وب‌سایت با بیان اینکه آمریکا تنها 14 سلاح کشتی مین‌زدا و دو اسکادران هلیکوپتر دارد که توانایی مقابله با تهدید مین‌های دریایی ایران را ندارند.  

examiner، در ادامه بیان می‌کند قسمت ترسناک کار در این جاست که آمریکا هیچ راهی برای مقابله با این مین‌ها ندارد.

وقتی که از فرمانده عملیاتی نیروهای دریایی آمریکا درباره آسودگی خاطر وی از توانایی پاک‌سازی مین‌های دریایی پرسیده شد، او با ناراحتی جواب منفی به این سوال داد و گفت: آمریکا میلیون‌ها دلار برای مبارزه با مین‌های دریایی در مناطق مختلف بویژه خلیج فارس هزینه کرده است. از سال 1971 است که آمریکا در حال کار روی پروژه‌های ضد مین دریایی کار کرده تاکنون نتوانسته کار خاصی انجام دهد، چیزی که الان ما برای مبارزه با مین‌های دریایی داریم تنها 14  کشتی مین‌زدا و دو اسکادران هلیکوپتر است.  

مین‌هایی که تشخیص آن‌ها از نمونه واقعی بسیار مشکل است 

اگزمینر در ادامه به ضعف پهپادهای ضدمین آمریکایی اشاره کرده و می‌نویسد، کشتی‌های مین‌جمع‌کنی که اکنون در اختیار آمریکا قرار دارد آسیب‌پذیر بوده و نگهداری آن‌ها بسیار سخت است. این پایگاه آمریکایی در پایان گزارش خود به نقل یک از یک افسر نیروی دریایی آمریکا که نخواسته هویتش فاش شود می‌نویسد،" آمریکا در زمان کنونی توانایی مقابله با این مین‌ها را ندارد. مسئله این است که ایران می‌تواند آب‌ها را پر از صد یا هزاران مین تقلبی کند که تشخیص این مین‌ها از  انواع واقعی‌ بسیار مشکل است. این مین‌های تقلبی سرعت نیروهای آمریکایی را بسیار کاهش می‌دهند.


ناوهای آمریکایی طعم مین‌های دریایی ایرانی را چشیده‌اند 

موسسه آمریکایی تحلیلی "امور نظامی خلیج(فارس) و خاور نزدیک"  ENEGMA که تخصص آن ارزیابی وضعیت نظامی منطقه خلیج فارس است ، در گزارشی ویژه به مین‌گذاری منطقه تنگه هرمز توسط نیروی دریایی ایران به طور مفصل اشاره کرده است.  

به گزارش این موسسه، مین‌های دریایی ایران کارایی بسیار بالایی داشته، مقرون به‌صرفه هستند و می‌توانند خسارات جبران‌ناپذیری به دشمن وارد کنند.


سال 67 چه اتفاقی برای ناو ساموئل آمریکایی افتاد؟

  14 آوریل 1988، در جریان یکی از عملیات‌های اسکورت ، ناو   "USS Samuel B roberts" در حال اسکورت کشتی کویتی از مسیری در مرکز خلیج فارس بود که ناگهان متوجه می‌شود وارد یک منطقه‌ی مین‌گذاری شده است. ناو بسرعت تغییر مسیر میدهد تا از منطقه خارج شود، اما دیگر دیر شده بود. یک مین تماسی درست در زیر ناو منفجر می‌شود و یک حفره 25 فوتی (8 متر) در بدنه‌ی ناو ایجاد می‌کند.

کل موتورخانه‌ی ناو پر از آب شده و دو توربین گازی ناو از کار می‌افتند، صدمه به ساختار ناو در این حد معمولا به غرق ناو می‌انجامد، اما ملوانان موفق شدند ناو را نجات دهند، در نتیجه این اصابت مین، 10 نفر صدمه دیده و حدود صد میلیون دلار خسارت به ناو وارد شد.  


ناو آمریکایی که بر اثر برخورد با مین ایرانی فلج شد

  


در سال 1998 یا سال 1367، این ناو به مینی برخورد می‌کند که کشتی "ایران عجر" Iran Ajr، در جنگ ایران و عراق در آن منطقه مستقر کرده بود. موسسه آمریکایی اذعان می‌کند مین‌های 25 سال پیش ایران در برابر مین‌های کنونی این کشور بسیار ناچیز هستند. بر اثر برخورد ناو ساموئل با مین M-8   ایران سوراخی به بزرگی 8 متر در موتورخانه این کشتی جنگی بوجود آمد.

کشتی ایران عجر
 

به خاطر عمق کم تنگه هرمز، مین‌های ایرانی به راحتی در این منطقه قرار می‌گیرند.



برچسب‌ها: نیروی دریائی

طعم مین های دریائی ایران برای ناو های امریکائی
شنبه 91/10/30 ساعت 1:52 عصر | نوشته ‌شده به دست رضا خانگلی | ( نظرات )

 قسمت دوم ...

منبع: بولتن نیوز

منابع اطلاعاتی آمریکا تخمین زده‌اند که ایران حدود دو هزار مین دریایی داشته باشد، گرچه مقدار واقعی آن به 5 هزار مین هم می‌رسد. ایران یکی از کشورهایی است که می‌تواند مین دریایی تولید کند. همچنین براسا گزارش INEGMA،  ایران می‌تواند مین‌هایی با مواد غیر مغناظیسی تولید کند که شناسایی آن‌ها با سنسورهای پیشرفته نیز بسیار مشکل است.

 

این موسسه همچنین به قدرت ایران در ساخت زیر دریایی‌های پیشرفته‌ای از قبیل غدیر و کلاس نهنگ اشاره کرده است که بسیار هوشمندانه ساخته شده‌اند. این زیردریایی‌ها می‌توانند در هر بار ورود به آب حدود 16 مین دریایی را در بستر خلیج فارس نصب کنند. گفته می‌شود که زیردریایی نهنگ بزرگ‌تر و سنگین‌تر از کلاس غدیر بوده و می‌تواند مین‌های بزرگی و بیشتری را حمل کند.


زیردریایی غدیر

enegma، اذعان می‌کند که نیروهای ایران حتی از پلت فرم‌های غیر معمولی مانند ناوچه‌های تبدیلی کوچک( یکی از سریع‌ترین ناوچه‌های دنیا) و حتی کشتی‌های تجاری برای اسقرار مین‌ها استفاده می‌کند. بنا به گزارش‌های تایید نشده، ایران بیش از 3 هزار نوع از این ناوچه‌ها در اختیار دارد.  

وب سایت دفاعیAol Defence  ، نیز به قدرت دریایی ایران اذعان کرده و مقاله‌ای با عنوان "نیروی دریایی آمریکا از مین دریای ایران هراس دارد" می‌نویسد.  این پایگاه نظامی اینترنتی در گزارش می‌افزاید خطر مین‌های دریایی ایران، نیروی دریایی آمریکا را بر آن داشته تا ناوگان ضد مین خود را بازیابی کند.

"اسکات تروور" Scat Terover، نویسنده و تحلیل‌گر نیروی دریایی آمریکا در این رابطه می‌گوید؛ جنب و جوش اخیر نیروی دریایی آمریکا برای بازسازی ناوگان ضدمین دریایی من را متحیر کرده است. همه این اقدامات به خاطر مین‌های ایرانی است.  

وب‌گاه "نشنال اینترست" National Interest، نیز در در گزارشی جامع به خطر مین‌های نیروی دریایی ایران اشاره کرده و در باب چگونه دفاع در برابر این مین‌ها می‌نویسد: اگر ایران تنگه هرمز را ببندد، واشنگتن در مخمصه بزرگی خواهد افتاد.  

ایران با مین‌های دریایی که در اختیار دارد، بدون اینکه تلفات و خساراتی به نیروهای خودی وارد کند، به راحتی می‌تواند صدامت جبران ناپذیری به آمریکا وارد کند.  

به گزارش وب سایت wired  ، آمریکا در منطقه خاور میانه با مشکلی با نام مین‌های دریایی ایران مواجه است. فرستادن نیروی دریایی آمریکا به آب‌های خارجی و مانورهای جنگی در منطقه خلیج فارس و اینکه نیروهای آمریکایی از دست مین‌های ایران جان سالم به در ببرند یک نگرانی بزرگ برای نیروی دریایی است. به گزارش این وب سایت، مین‌های دریایی ایران قدرت کشندگی و تخریب بالایی دارند.

 

مین‌های دریایی ایران خاری در چشم نیروی دریایی آمریکا

پایگاه تحلیلی Lowyinterpreter  ،در گزارشی مین‌های ایرانی را به خارهای بزرگی در منطقه خلیج فارس تشبیه کرده است که سد راه نیروی دریایی آمریکا خواهد شد. این پایگاه به قدرت نیروی دریایی ایران اشاره کرده و می‌نویسد،‌ از لحاظ استانداردهای جهانی نیروی دریایی ایران قدرت ساحلی بسیار بالایی دارد که می‌تواند خسارات بسیار بالایی به کسانی که خیال حمله به مرزهای آبی این کشور داشته باشند وارد کند. زیردریایی‌های ایران به سختی قابل ردیابی هستند، به علاوه زمانی بسیار طولانی برای جمع‌آوری مین‌های این کشور نیاز است، قایق‌های تندروی این کشور بویژه هنگامی که تعدادشان زیاد بوده و به شکل‌های مختلف در آب پخش می‌شوند، اگر به کشتی‌ها نزدیک شوند موشک‌هایی دارند که حتی برای ناوهای بسیار یشرفته خطرناک هستند.

این پایگاه آمریکایی در پایان گزارش با اشاره به توانایی غیر قابل انکار دریایی ایران اشاره کرده و این نیرو را ابزاری بسیار مناسب برای به حاشیه بردن حضور آمریکا در منطقه می‌داند.

 

مین‌های کف به سطح ایران

بنیاد آمریکایی WashingtonInstitute    به چالش مین‌های دریایی ایران و مشکلات جمع‌آوری این مین‌ها در صورت وقوع جنگ بستن تنگه هرمز توسط ایران پرداخته است. این موسسه تحلیلی به روش‌های گوناگونی که ایران می‌تواند مین‌ها را به سرعت در منطقه استقرار کند اشاره کرده است. همچنین به مین‌های یشرفته MDM06   لنگردار و مین‌های دریابستر EM-52  را در اختیار دارد که دارای راکتی است که از بستر دریا به سمت کف آب پرتاب می‌شود.

 



بومی‌سازی مین‌های دریایی

به گزارش موسسه تحقیقاتی NTi ، ایران از دهه 90 میلادی تکنولوژی تولید بومی مین‌های دریایی بزرگ و اژدرها را بدست آورده است. به گزارش این موسسه، زرادخانه مین‌های دریایی بومی ساخت ایران نیز بی‌نظیر است. ایران مین‌هایی نظیر "صدف" یک و دو، "Mc52 "، MDM-UDM"‌" و بسیاری انواع دیگر را در اختیار دارد.

مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌الملل آمریکا (CSIS) در گزارشی 200 صفحه‌ای به مقایسه تسلیحاتی میان کشورهای خلیج فارس و ایران پرداخته است که نشان از قدرت نیروهای نظامی ایران در منطقه دارد.

 

قسمتی از این گزارش به قدرت نفوذ مین‌های دریایی ایران اختصاص دارد. بنا به این گزارش، مین‌های دریایی انواع گوناگونی دارند، از مین‌های شناور آزاد و پراکنده گرفته که انواع هوشمند آن در اختیار ایران است. ایران می‌تواند از هر نوع شناوری از ناو گرفته تا کشتی‌های تجاری برای استقرار مین‌ها استفاده کند. بنا به این گزارش ایران ظرفیت عظیمی برای استقرار مین‌ها دارد. حتی برخی منابع از وجود بیش از 20 هزار مین در اختیار نیروهای نظامی این کشور خبر داده‌اند.

ایران در زمان جنگ هشت ساله خود با عراق حدود 1500 مین دریایی در اختیار داشت که اکنون بسیار افزایش یافته است.

نگاهی به برخی مشخصات مین‌های دریایی ایران :

"    MDM-6"

این یک مین پیچیده است که در واکنش به مغناطیس، فشار و صدایی که در شعاع 50 متری خود احساس کند منفجر می‌شود. MDM-6 یک نوع مین لنگری است که کلاهک انفجاری اژدر مانند خود را در زمان حضور کشتی شلیک می‌کند. این کلاهک دارای 1100 کیلوگرم مواد منفجره قوی است.

نوع: دریابستر

کلاهک: 1100 کیلوگرم

عمق عملیاتی: 12 تا 120 متر

حساسیت: فشار، صدا، مغناطیسی

 

EM-52" "، مینی که می‌‌تواند ناو هواپیمابر آمریکایی را به اعماق خلیج فارس بفرستد

نوع: خیزشی، دریابستر

کلاهک: 300 کیلوگرم

عمق عملیاتی: 4 تا 183 متر

حساسیت: صدا

گفته می‌شود این مین قدرتمند ترین مین ایرانی است و براساس برخی گزارشات، می‌تواند سطح زیرین ناو هواپیمابر آمریکا را نابود کند.

مین‌هایی مانند EM-52  و MDM-6 مانند دیگر مین‌های هوشمند ایران می‌تواند چند هدف را هم‌زمان تعقیب کنند و به خاطر اینکه در کف دریا قرار دارند، شناسایی و جمع‌آوری آن‌ها بیار مشکل است.

CSiS، در ادامه گزارش خود به قدرت منطقه‌ای نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران اشاره کرده که در  جداول زیر نمایان است.

اقتدار نیروی دریایی ایران در جنگ‌افزارهای نامتقارن

 



برتری بلامنازع موشک‌های ناوشکن ایران نسبت به همسایگان خلیج فارس

 



برچسب‌ها: نیروی دریائی

قدرت سایبری ایران
شنبه 91/10/30 ساعت 12:15 صبح | نوشته ‌شده به دست رضا خانگلی | ( نظرات )

آمریکا باید روی قدرت سایبری ایران حساب باز کند 

ایران توانمندی های سایبری خود را افزایش داده است.
ژنرال ویلیام شلتون از فرماندهان نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد: پاسخ ایران به حمله سایبری به تاسیسات هسته ای نطنز در سال 2010، در واقع چیزی به جز تقویت توانایی هایی سایبری خود نبود. ایران در حال حاضر نیروی قابل ملاحظه ای در زمینه حملات سایبری شده است.
به گزارش صدای آمریکا ژنرال شلتون که فرمانده نیروی فضاهوایی آمریکاست و بر عملیات سایبری نیروی هوایی آمریکا نظارت دارد در عین حال از افشای توانایی های ایران و اینکه آیا تهران می تواند در شبکه های دولت آمریکا خلل ایجاد کند، خودداری کرد. در حالی که هیچ دولتی مسئولیت حملات سایبری به تاسیسات نطنز را در سال 2011 در دست نگرفت اما برخی خبرگزاریها و سیا گزارش دادند که این حمله، اقدام مشترک آمریکا و اسرائیل بود.
صدای آمریکا افزود: تحلیلگران غربی می گویند ایران که تحت فشارهای زیاد بین المللی برای برنامه هسته ای خود است اقدام به حمله های سایبری بسیار پیشرفته نسبت به کشورهای متخاصم و رقیب کرده است. از جمله دولت هایی که تحلیل گران از آن نام برده اند آمریکا و اسرائیل است که مورد حمله های سایبری ایران قرار گرفته.
ژنرال شلتون معتقد است: ایران در حال تبدیل شدن به قدرتی سایبری است که باید روی آن حساب باز کرد.
ژنرال شلتون گفت: «صحبت درباره مورد ایران دشوار است. روشن است که مسئله نطنز واکنش آنها را در پی داشته است. آنها رفته رفته به قدرتی در این زمینه تبدیل می شوند که باید برایش حساب باز کرد. ایران قدرت بالقوه خود را در طول سال ها توسعه می بخشد و از این نظر می تواند تهدیدی برای ایالات متحده باشد.


منبع: روزنامه کیهان



برچسب‌ها: ایران ابرقدرت

جاسوس در دام اطلاعات
جمعه 91/10/29 ساعت 4:30 صبح | نوشته ‌شده به دست رضا خانگلی | ( نظرات )
مستند "شکارچی در دام" روایتی است که در آن سربازان گمنانم امام زمان(عج) بار دیگر قدرت خود را به رخ دشمنان قسم خورده کشیده و جاسوس اعزامی سیا را به دام انداختند.

به گزارش بولتن نیوز به نقل از  باشگاه خبرنگاران،‌جاسوسی یکی از مصادیق بارز اقدام علیه امنیت ملی یک کشور بوده و به صورت سازمان یافته و فراملی سعی در سرقت اطلاعات حیاتی یک کشور دارد.

هر چند جاسوسی قدمتی دیرینه در تاریخ کهن ایران اسلامی دارد ولی به عمر همین اقدام زشت، بودند و هستند کسانی که از کیان و شریعت کشورشان دفاع کرده و این مهم بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به اوج خود رسیده است به طوری که در مستند "شکارچی در دام "به گوشه‌ای از اقدامات پیروزمندانه سربازان گمنام امام زمان‌(عج) اشاره شده است.



در این مستند ماجرای دستگیری جاسوسی تشریح شده  که شرح مکتوب آن گویای این مطلب است.

"متی والوک" مجری طرح جدیدی سازمان جاسوسی آمریکاست که با هوشمندی سربازان گمنام امام زمان(عج) به سرنوشت دیگر جاسوسان این حلقه گرفتار می‌شود.



 لازم به ذکر است؛ قبل از وی نیز بسیاری قصد داشتند که از طرق مشابه در کشورمان دست به اقدامات جاسوسانه بزنند. که "استفان
ریموند
" متولد 1967 با تابعیت آمریکایی و "مارک آنتونی وندیار" متولد 1958 با تابعیت آفریقای جنوبی از جمله آنها هستند.




این دو جاسوس وابسته به سازمان اطلاعاتی آمریکا CIA هستند که در لباس پژوهشگران حوزه محصولات بیوتکنولوژی وارد کشورمان می‌شوند و آنها می‌دانند که ایران بیش از یک دهه است که دستاوردهای مهمی را در این حوزه بدست‌ آورده است.

این دو نفر از طریق حضور و حتی برگزاری همایش‌های علمی در کشورمان با هزینه خود اقدام به شناسایی نخبگان علمی کشورمان در حوزه بیوتکنولوژی کرده و اسامی آنها را در اختیار سرویس جاسوسی آمریکا قرار می‌دادند.

مهره سوم CIA "فیصل" نام داشته و مردی مراکشی تبار است که در حوزه IT تحصیل کرده و با ورود به ایران قصد دارد تا نخبگان علمی حوزه طراحی و ساخت نرم‌افزار و سخت‌افزارهای رایانه‌ای را شناسایی کرده و درصد پیشرفت آنها را به دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا ارائه دهد، قرار بود وی در تهران شرکتی پوششی راه‌اندازی کند که در واقع پایگاه غیررسمی اطلاعاتی برای جاسوسی‌هایش باشد.



"هریو ماچروزا"، مهره‌ی دیگری است که دارای تابعیت یکی از کشورهای شرقی آسیا بوده و سعی داشت در پوشش فعالیت‌های علمی در ایران اطلاعات محرمانه و ذی‌قیمتی را از برنامه‌های هسته‌ای کشورمان جمع‌آوری کند و آنها را در اختیار سرویس‌های جاسوسی غرب قرار دهد.



مهره بعدی حلقه سازمان جاسوسی آمریکا یعنی سیا "داگلاس فرناندز" متولد 1962 و با تابعیت مالزیایی است.



این فرد که یک مسیحی مالیزیایی‌تبار است برای کسب اعتماد هموطنان در کشور، خود را به نام "علی عبدرانی" معرفی می‌کند.

حوزه فعالیت‌های وی علاوه بر رصد دستاوردهای هسته‌ای کشورمان شامل جمع‌‌آوری اطلاعات پیرامون پروژه‌های نظامی ایران نیز می‌شد.

او می‌دانست که قطار پیشرفت کشور در حوزه‌های علمی در حال شتاب گرفتن است و همین موضوع موجبات اعزام وی توسط سازمان جاسوسی آمریکا به ایران را فراهم کرده است.

شگرد وی برای برقراری ارتباط با هدف‌هایش که اسامی آنها را در اینترنت پیدا کرده، ترتیب دادن یک قرار کاری در داخل ایران است تا با پوشش همکاری‌های تجاری، دانشمندان کشورمان را مورد شناسایی و تخلیه اطلاعاتی قرار داده و حتی اسامی بعضی از آنها را به منظور حذف فیزیکی و ترور در اختیار ترویست‌های غربی قرار دهد، اما با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان(عج) همانند چند فرد قبلی که مدتی تحت نظر و رهگیری دستگاه اطلاعاتی کشورمان بودند شناسایی و دستگیر می‌شوند تا ماموریتی که می‌رفت موجبات آسیب در ساختارهای حفاظت شده کشورمان ایجاد کند، اجرایی نشده پایان یابد.

اما بازگردیم به جاسوس اصلی این مستند که "متی والوک" نام داشته به عنوان فرستاده ویژه سیا در ایران فعالیت می‌کرد. ‌



همه چیز با یک ایمیل کاری آغاز شد، ایمیلی که از شما دعوت می‌کند با ورود به یک پروژه مهم تحقیقاتی صاحب به اصطلاح شغلی پردرآمد شوید.

متی والوک در این خصوص می‌گوید "از سال 2008 بود که با راه انداختن یک سایت کاریابی به نام (این جی آر) تونستم با شرکت‌های مهم اروپایی قراردادهایی را ببندم و نیروهای متخصص را هم متقابلا برای آنها معرفی کنم،در دسامبر 2009 شخصی که خودش رو "استیون لوگانو" معرفی کرد از طریق ایمیل رسمی کمپانی (پریزما) با من ارتباط برقرار کرد و گفت که قصد همکاری دارد،در دیدارهای اول من با او، متوجه شدم که اسم واقعی او "استیو لوگانو" نیست و اون یک افسر ارشد اطلاعاتی CIA است که قصد اجرای یک پروژه بسیار گسترده اطلاعاتی رو در ایران دارد".

هدف او آشکار است، "متی والوک" مجری طرح جدید سازمان جاسوسی آمریکا CIA سیا برای نفوذ در لایه‌های نخبه کشورمان است تا از این طریق اطلاعات ذی‌قیمتی را از پیشرفت‌های علمی ایران به دست آورد، اما همانند سایر مهره‌های گرفتار شده این حلقه که ذکر آنها رفت در چنگال عقاب‌گونه سربازان گمنام امام زمان(عج) گرفتار آمد.
"متی والوک" جاسوس سازمان اطلاعاتی آمریکا در مدتی قریب به یکسال اطلاعات ارزشمندی را پیرامون ایران و وضعیت علمی آن جمع آوری کرده و عازم پاریس می‌شود تا با افسر ارشد CIA دیدار کند.


پاریس، ژانویه 2010
لابی یکی از هتل‌های پاریس محل اولین جلسه توجیهی جاسوسی اعزامی با افسر ارشد آمریکایی است.



"متی والوک" در این خصوص می‌گوید: "بعد از ملاقات پاریس هر وقت به لوگانو زنگ می‌زدم می‌گفت قطع کن و فقط با ایمیل با من تماس بگیر، در آخرین ایمیل‌های که به من داد گفت وقت آن است که با کسانی که آنها را در ایران شناسایی کردی ارتباط نزدیکتر بگیری و حتی اگه لازم باشه به ایران هم بری، من هم با یکی از آنها که تونسته بودم بیشتر جذبش کنم هماهنگی‌های لازم را انجام دادم".

در ادامه شخصی ایرانی که فریب جاسوس‌بازی "متی والوک" را خورده است توضیح می‌دهد: " توی شرکت‌های نرم‌افزاری کاری می‌کردم به عنوان تحلیل‌گر، به عنوان راه‌اندازی سیستم‌های نرم‌افزاری، یه ایمیلی برای من اومد، ایمیلی که برای من اومد نوشته بود یک فرصت استخدامی و کاملا انگلیسی بود و توضیح داده بود که اسمش "متی والوک" و یه شرکتی هست توی اسلواکی، توی قلب اروپا، شرکت کاریابی بین‌الملی هستیم".



الف.ش که از ماهیت جاسوس مآبانه "متی" بی خبر است و از سوی دیگر با وعده‌های وسوسه‌کننده او مواجه شده سعی می‌کند همکاری‌اش با او را بیشتر کرده و در زمینه شناسایی نخبه‌های علمی و صنعتی کشورمان با او حداکثر تعامل را داشته باشد.

این شخص در ادامه می‌افزاید:"کاری که توضیح داده بود این بود که در مرحله اول، در وهله اول اینها یه نفر رو می‌خوان به عنوان محقق در زمینه IT، ولی نوشته بود برای اینکه ما نفر در واقع مورد نظرمون رو انتخاب کنیم، ما چند مرحله مصاحبه داریم، یکسری مصاحبه روی اینترنت داریم که از طریق نرم‌افزار "اسکایپ" انجام می‌شد، یکسری مصاحبه بین بین 10 الی 15 نفر، بعد از این‌ها ما 5 نفر رو انتخاب می‌کنیم، 5 الی 6 نفر رو انتخاب می‌کنیم، می‌آئیم تهران باهاشون مصاحبه می‌کنیم توی تهران، اونایی که از مصاحبه دوم هم قبول شدن 1 الی 3 نفر رو می‌ریم اسلواکی ان جی ار ساوشن. اس کی یا همون اسلوک بود،می‌تونی به سایت ما مراجعه کنید و همه اطلاعات درباره شرکت ما و همچنین کارای ما رو ببینی، گفت من 2 ماه بعد بیایم ایران و اینجوری با شما مصاحبه خواهد کرد".


تهران آوریل 2010
"متی" وارد ایران می‌شود و روی سوژه‌های خود متمرکز می‌شود، سوژه‌های که قرار است آنها را تست کرده و پس از تایید آنها را به "استیو لوگانو" افسر آمریکایی معرفی کند.


"متی والوک" در ادامه می‌افزاید: "برای رد گم کردن چند بار به الف.ش گفتم فقط تو مورد تائید ما نیستی و قرار  که با چند نفر دیگر هم ارتباط برقرار کنیم، اما به این نتیجه رسیده بودم که وعده‌های مالی و تحصیلی که به اون داده بودیم خیلی روی او تاثیر گذاشته بود و این موضوع یک پوئن مثبت برای ما بود، چرا که حالا می‌توانستم او را به لوگانو معرفی کنم".

"متی والوک" در ادامه می‌گوید:"فقط به فکرم این بود که می‌تونیم در واقع همکاری، اگه من رو انتخاب بکنند می‌تونم ادامه تحصیل بدم، می‌تونم کاری کنم، پول خوبی در بیاورم، به این مسائل فقط فکرم مشغول بود، ایشون بعدا یک تستی به من داد، تست هوش بود، تست هوش ریاضی بود، کاملا اشکال ریاضی بود، گفت 20 دقیقه وقت داری اینو پر کنی و توی این بیست دقیقه با مترجم من رفت پایین، گفت ما میریم خیابان قدم بزنیم برگردیم، رفتن و درست سر 20 دقیقه اومد و اون تست هوش رو از من گرفت، از من تشکر کرد، گفت من این نتایج رو می‌برم به اسلواکی و در اسلواکی من اینها رو در واقع با کارفرما در میان می‌گذارم اگر شما یکی از موارد باشید به شمار خبر میدم، دعوتنامه می‌فرستیم، تشریف بیارین".

"متی" به اسلواکی باز می‌گردد تا این خبر خوش را به استیو لوگانو اطلاع دهد، اما وی تماس‌های او را پاسخ نداده و پس از مدتی با ایمیلی به وی دستور راه‌اندازی سایتی جدید با عنوان "یونیک سالوکشن را می‌دهد تا فاز دوم پروژه شناسایی سوژه‌های تایید شده کلید بخورد.


"متی والوک" در این رابطه می‌افزاید:"لوگانو اسم یک استاد دانشگاه ایرانی را به من داد و گفت از طریق عاملی که پیداش کردم باهاش ارتباط بگیرم، اون هم به سرعت".

این فرد یکی از پژوهشگرانی است که ابتدا فریب وعده‌های متی والوک جاسوسی اعزامی CIA را می‌خورد اما با روشنگری‌های به هنگام و توجیه‌اش نسبت به دامی که قرار بود در آن گرفتار شود به موقع از این راه باز می‌گردد.


پژوهشگر مذکور خود در این زمینه می‌گوید: "اواخر سال 90 ایمیلی از طرف "متی" نماینده شرکت یونیک سالوشن برای همکاری دریافت کردم، بعداز چند بار تماس ایمیلی و تلفنی قرار شد در کشور اسلواکی با همدیگر قرار مصاحبه داشته باشیم، اولش اعتماد نکردم چون طرف خارجی بود، معلوم نبود و چکاره‌س، بعدها "متی" از طریق فردی که توی تهران مقیم بود دوباره با من تماس گرفت که این بار اعتماد کردم چون این فکر کردم شرکت سالوشن یک شرکت معتبر و توی تهران نمایندگی دارد".

الف.ش ادامه می‌دهد: " این آقای "متی" سریعا برگشت جواب داد توی ایمیل به من که یکی از این نفرات رو ما روزمه‌شو رو همونطور که می‌دونید تو رو پیدا کرده بودید و ایشون به نظر ما گزینه مناسبیه، ما باهاش در ارتباط بودیم و اولش تمایل نشون داد که بیاد ولی با توجه به اینکه من یک اتفاق ورشی برام افتاد و 3 ماه توی بیمارستان خوابیدم ارتباطم قطع شد الان هر چقدر زنگ می‌زنم یا اینکه در واقع ایمیل می‌زنم جواب نمیده، ببین می‌تونی اینو برای ما هندل کنی، این خیلی مهم برای سرمایه‌گذاری که بیاد در واقع اسلواکی، میتونی باهاش صحبت کنی، توضیح بدی این پروژه، یه پروژه بین‌المللی پژوهشی هیچ مشکلی نداره و ایشون فقط میان در واقع تو اسلواکی، ما هزینه‌هاشو میدیم، ویزاشو میدیم، دعوتنامه، همه کاراشو انجام می‌دیم بعد بابت این کار حق و حقوقی هم بهشون می‌دیم".



براتسلیوا-اسلواکی سپتامبر 2011
 "متی" در ادامه توضیح می‌دهد: "پس از برگشتن من به اسلواکی لوگانو با من سریعا تماس گرفت و گفت براتسلیوا جای خوبی نسبت، باید جلسه توی اتریش برگزار شود."

پژوهشگر فریب خورده ادامه می‌دهد: " اوایل سال 90 رفتم اسلواکی، اونجا بود که برای اولین بار با این‌ها ملاقات کردم نمی‌دونستم، اما مثل اینکه "متی" با افسر اطلاعاتی آمریکا که اسمش لوگانو بود قرار گذاشته بودند که محل ملاقات را از براتسلیوا به وین نقل بدهند نهایتا من و "متی" و اون افسر اطلاعاتی آمریکا در وین همدیگر رو ملاقات کردید."

کار آنها منحصرا تکنولوژی صنایع غذایی نبود، آنها کم کم از این طریق سعی داشتند که راه را برای ورود به عرصه علمی ایران باز کرده و در ادامه با دانشمندان و پژوهشگران هسته‌ای کشور نیز ارتباط بگیرند".

"متی" اینگونه توضیح می‌دهد: "بعد از برگزاری موفق این جلسات در وین لوگانو افسر ارشد اطلاعاتی آمریکا به من گفت با دو تا استادهای دانشگاه ایران که در دانشگاه‌های مهمی تدریس می‌کنند ارتباط بگیرم. این دو نفر در پروژه‌های هسته‌ای ایران هم فعال بودند."

و در ادامه پژوهشگر مورد نظر می‌افزاید:" اون افسر اطلاعاتی به من گفت که شرکتی که در آن کار می‌کند به دنبال استخدام متخصص‌های ایرانی در حوزه‌های مختلف فنی است، می‌خواد که آنها را در پروژه‌های بهداشتی و صنایع غذایی استفاده کند، از من خواستند که من به متخصصان ایرانی در حوزه‌های مکانیک را شناسایی کنیم اطلاعات مربوط به تلفن- ایمیل-موفقیت شغلی، رزومه‌های کاریشان مراجعه کنم این اطلاعات را به متی بدهم،قرار بود این افراد را انتخاب کند لیست نهایی را به من بدهد تا من هم با اون‌ها ارتباط اولیه برقرار کنم، همین که یک جلسه‌ای رو بگذارم تا این افراد ایرانی با متی با همدیگر یک ملاقاتی داشته باشند".
رابط "متی" و پژوهشگر می‌گوید: " گفت که اصلا نمی‌خواد با کسی صحبت کنی، بذار من بیام ایران، خودم میام ایران مشخص می‌کنم، توی آگوست یعنی توی شهریورماه، تو رو آموزش می‌دم که چه جوری مصاحبه کنی، تیم تو تشکیل بدی آقای ... فقط به عنوان یه محقق باشه کار کنه".
پژوهشگر فریب‌خورده می‌افزاید: "لوگانو افسر اطلاعاتی آمریکا در این جلسه 4 تا اسم از متخصصان ایرانی را به من داد که برای شروع با آنها ارتباط بگیرم. یکی‌شان پرسنل سازمان انرژی اتمی بود، 3 تای دیگه هم  در پروژه‌های نظامی و هسته‌ای مشغول بودند وقتی به ایران اومد در لابی یکی از هتل‌ها ما همدیگر و دیدیم، بعد از آن بود که نیروهای وزارت اطلاعات با من در ارتباط گرفتند طی صحبت‌های که شد من تازه اونجا بود که فهمیدم ماموریت واقعی اون افراد چی است".

"متی‌" ادامه می‌دهد: "استیو لوگانو در دیدار آخر که قرار بود و بعدش من به ایران برگردم پرسشنامه‌‌ای را به زبان فارسی و انگلیسی به من داد و گفت حتما باید این پرسشنامه‌ها پر شونو حتما برای او ارسال بکنم، لوگانو بعد از این ماجرا مرا به هنری افسر اطلاعاتی که متمرکز روی برنامه هسته‌ای ایران بود معرفی کرد، من هم قرار بود اطلاعات را به او بدهم،رفتار هنری با استیو خیلی فرق می‌کرد، صحبت‌های او آشکارا نشان می‌داد که اون قصد حذف فیزیکی بعضی از دانشمندان ایرانی را دارد و یا حداقل می‌خواهد موقعیت کاری و اجتماعی آنها را به خطر بیندازد، هنری حتی گاهی حرف از ترور دانشمندان ایرانی هم می‌زد."

17 آگوست 2012 "متی" با پرواز دوبی به تهران می‌آید اما این اقامت با اقامت‌های قبلی‌اش در تهران فرق دارد، چرا که حالا سربازان گمنام امام زمان(عج) که مدت‌ها تحرکاتی این چنینی را زیر نظر داشته‌اند مستقیما او و ملاقات‌هایش را مورد رهگیری قرار می‌دهند."

الف.ش تصریح می‌کند: "یکی از مطالبی که دوباره شک کردم این بود که من وقتی فهمیدم که هیچ پروژه‌ای نداره این آدم و درواقع دنبال مصاحبه با یک سری افراد و درست کردن تیم بدون پروژه است احساس کردم که این کارش اصلا یک کار علمی نیست، و کار فراعلمی دارد انجام می‌دهد و دنبال یکسری مقاصد دیگری هستش، بهش پیشنهاد دادم خب آقا اصلا می‌خوای کار کنیم با هم !!! بیا با هم یک شرکت بزنیم شرکت بازرگانی بزنیم که اصلا استقبال نکرد، یعنی من دیدم که اصلا از این همه، یعنی من متوجه شده بودم که این در واقع اصلا نمی‌خواهد کار کنه!!!یا کاری اصلا وجود نداره یا دنبال یکسری اهداف دیگه‌ایه و همچنین از مدل رفتارش و مدل صحبت‌هایش و اینکه همیشه مثل اینکه یک ترسی در وجودش بود من احساس کردم که این آدم‌ می‌تونه جاسوس سرویس‌هایی برای اطلاعاتی باشد، که به علیه کشورمان دارن کار می‌کنند، و وابسته به جایی باشد مثلا  CIA یا جاهای دیگه سرویس‌های جاسوسی جاهای دیگه متصل است به این‌ها باشد که دیگه تصمیم‌ گرفته بودم که بعد از اینکه رفت هیچگونه همکاری باهاش نداشته  باشم. چون احساس کردم ... نمی‌خواد باهاش همکاری کنه".

حالا دیگر پایان راه این جاسوس چشم آبی فرا رسیده، "متی" که قراره شامی را در یکی از هتل‌های تهران با الف.ش و پژوهشگر دانشگاهی کشورمان  می‌گذارد تا بتواند آخرین دستوار استیون لوگانو افسر اطلاعاتی CIA را در پوشش سوالاتی علمی با آنها در میان بگذارد یا حضور به موقع سربازان گمنام امام زمان(عج) مواجه شد و نقشه‌اش ناکام ماند."

پژوهشگر دانشگاه کشورمان می‌افزاید:" وقتی به ایران اومد در لابی یکی از هتل‌های تهران ما همدیگرو دیدیم بعد از اون بود که نیروهای وزارت اطلاعات با من ارتباط گرفتند و طی صحبت‌هایی که شد من از ماهیت واقعی اون افراد مطلع شدم".

 "متی والوک" خود اینگونه توصیف می‌کند:"منتظر شام بودم که در اتاق به صدا دراومد، درو که باز کردم نماینده سرویس اطلاعاتی ایران رو دیدم که تقریبا تمام ماجرا را می‌دونست و من با دیدن این صحنه چاره‌ای جز تسلیم و  اعتراف نداشتم".

پژوهشگر تکمیل می‌کند: "خدا رو شکر می‌کنم که این نقشه‌ها نقش بر آب شد و این‌ها نتوانستند بدهد نشان برسند، الان که دارم به اون روزها به اون جلسات، روزهای که داشتم و صحبت‌ها فکر می‌کنم تازه دارم متوجه می‌شود که چطور در یک جاسوس‌بازی آمریکایی گرفتار می‌شوم، خدا را شکر می‌کنم که اون نقشه‌ها به جایی نرسید و اون‌ها نتوانستند به هدفشون برسند".

"متی" با ابراز ندامت تاکید می‌کند: "من می‌دانم که به وسیله فعالیتم موقعیت برخی از ایرانی‌ها را به خطر انداختم و برای این کار هم بسیار متاسفم چرا که کورکورانه به ماموران سیا اعتماد کردم و تا به خودم اومدم دیدم من هم یک عامل اطلاعاتی شدم که دارم برای آنها کار می‌کنم من خیلی متاسفم و امیدوارم با اطلاعاتی که در اختیار وزارت اطلاعات ایران قرار دادم مانع فعالیت دوباره خرابکارانه آمریکا علیه مردم ایران باشم".
و اما کلام آخر جاسوس اعزامی سیا به ایران پس از ماه‌ها جاسوسی این است:" من از ملت ایران واقعا عذر می‌خواهم".
این تهدید و شیوه جدید جاسوسی غرب بر ضد کشور با هوشیاری قشر دانشگاهی کشور و عملکرد به موقع وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران خنثی می‌شود.
 اما لازم به ذکر است پژوهشگران و دانشمندان متعهد میهنمان در برخورد با این دست از ارتباطات مشکوک در اولین فرصت موارد را با افراد امین دستگاه اطلاعاتی در میان بگذارند.

منبع: بولتن نیوز



برچسب‌ها: وزارت اطلاعات

8 دستاورد بزرگ ایران
پنج شنبه 91/10/28 ساعت 4:16 عصر | نوشته ‌شده به دست رضا خانگلی | ( نظرات )
احمدی‌نژاد از 8 دستاورد بزرگ ایران در حوزه زیست‌فناوری رونمایی کرد

خبرگزاری فارس: رئیس‌جمهوری اسلامی ایران چندین دستاورد جدید دانشمندان کشورمان در حوزه زیست فناوری را رونمایی کرد.


خبرگزاری فارس: احمدی‌نژاد از 8 دستاورد بزرگ ایران در حوزه زیست‌فناوری رونمایی کرد

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، صبح امروز و با حضور محمود احمدی نژاد رئیس جمهور اسلامی ایران چندین دستاورد جدید دانشمندان کشورمان در حوزه زیست فناوری در نهاد ریاست جمهوری رونمایی شد.

دستاورد اول دستگاه آشکار ساز عوامل میکروبی معلق در هوا است که برای تشخیص عوامل معلق در هوا طراحی شده و با تعیین نوع عامل میکروبی در طریق نور کاربر را مطلع می‌سازد، این دستگاه قدرت شناسایی چند عامل را بصورت همزمان دارد و جابجایی آن بصورت پرتابل بوده و قابلیت ذخیره سازی 6000 نمونه را دارد، این دستگاه توسط میلاد دارو نور و با همکاری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ساخته شده است.

دستاورد دوم، دستگاه هشدار دهنده حضور عوامل میکروبی معلق در هوا است که بعد از نمونه برداری از هوای محیط با علائم نوری احتمال حمله بیولوژیک را مشخص می‌کند ، این دستگاه با برق شهر و باطری قابل شارژ است و در صورت ادامه پایداری وضعیت نامتعارف کاربر را از وضعیت نا مطمئن آگاه می ‌کند ، این دستگاه توسط وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ساخته شده است.

دستاورد سوم دستگاه اندازه گیری رزونانس سطحی پلاسمون است که برای اندازه گیری کمی واکنش‌های بیوشیمیایی و ثوابت ترمودینامیتی و همچنین اندازه گیری زخامت و ضریب شکست فیلم‌های نانو مورد استفاده قرار می‌گیرد ‌،این دستگاه توسط شرکت بای سون تکنولوژی و با همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر ساخته شده است.

دستاورد بعدی کیت تشخیص سریع اختلالات عددی کروموزومی در جنین است که با استفاده از این دستگاه بیماری‌هایی همچون سندرم داون به سرعت قابل تشخیص است ، این دستگاه توسط شرکت زیست فناوری کوثر ساخته شده است.

دستاورد بعدی بیوراکتور هواران است که کاربرد آن در سیستمهای بیوتکنولوژی هوازی می‌باشد ، این دستگاه توسط مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی دانشگاه صنعتی سهند و با همکاری سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران ساخته شده است.

دستاورد بعدی سیستم بیوکنترلر برای کنترل چندین دستگاه همزمان است که به منظور اندازه گیری پارامترهای مختلف شیمیایی محیط و بدون نیاز به ژنراتور توسط مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی دانشگاه صنعتی سهند تبریز ساخته شده است.

دستگاه بعدی ، پمپ پریستالیک دور متغییر دیجیتالی است که بمنظور انتقال حجم‌های بسیار دقیق از سیالهای محلول و مایعات با کاربرد شیمیایی و پزشکی ساخته شده است، این دستگاه نیز توسط مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی دانشگاه صنعتی سهند تبریز ساخته شده است.

دستاورد آخر نیز ، چیت تشخیص همزمان نوع حیوانات مورد استفاده در فراورده‌های دامی است که بوسیله آن می‌توان گوشت حیوانات حرام از حلال و همچنین تقلبات در فرآورده‌های گوشتی و گوشت خام را بسرعت تشخیص داد ، این دستگاه توسط موسسه گروه پژوهشی انتقال سامانه زیست مولکولی ساخته شده است.

این دستاوردها همگی با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ساخته شده است و به منظور خودکفایی کشور در تکنولوژی به جامعه صنعتی کشور ارائه شده است.

فارس نیوز




برچسب‌ها: علمی

کنترل ناوهای آمریکا
پنج شنبه 91/10/28 ساعت 4:11 عصر | نوشته ‌شده به دست رضا خانگلی | ( نظرات )
کوثری در دومین اجلاس ملی دریای خزر مطرح کرد
کنترل تمام تحرکات ناوهای آمریکا‌ در خلیج فارس توسط زیردریایی‌های سپاه‌

خبرگزاری فارس: رئیس کارگروه دفاعی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت:‌زیردریایی‌های سپاه تحرکات ناوهای آمریکایی را در خلیج فارس به کنترل خود درآورده‌اند.

خبرگزاری فارس: کنترل تمام تحرکات ناوهای آمریکا‌ در خلیج فارس توسط زیردریایی‌های سپاه‌

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از بهشهر اسماعیل کوثری ‌در دومین اجلاس ملی دریای خزر که با حضور وزیر امور خارجه در بندر امیرآباد مازندران در حال پیگیری است به نقش ایران در خاورمیانه و تثبیت امنیت توسط جمهوری اسلامی ایران پرداخت.

وی با تأکید بر اینکه برای حفاظت از حدود مرزی کشورمان خودمان تصمیم می‌گیریم خاطر نشان کرد: به غیر از نیروهای اصلی، یگان‌های سپاه نیز از ارکان جغرافیایی دریای خزر محافظت می‌کنند.

نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به اینکه تا 15 سال گذشته آمریکایی‌ها برای ایران در منطقه خلیج فارس اهمیتی قائل نبودند یادآور شد: در حال حاضر زیردریایی‌های سپاه تحرکات ناوهای آمریکایی‌ها را در خلیج فارس کنترل می‌کند.

وی با اشاره به موفقیت جدید نیروهای دریایی کشورمان اضافه کرد: اخیراً‌ ساخت موشک ایرانی با برد 300 کیلومتر نیز که به صورت نقطه‌ای فعالیت می‌کند با موفقیت به پایان کار رسیده است.

کوثری با اعلام اینکه توانمندی‌های جوانان ایران اسلامی در بحث‌های هسته‌ای و فناوری نانو به گوش جهانیان رسیده است، یادآور شد: در جنگ برای تهیه موشک آرپیچی دچار مشکل و چالش بودیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به جایگاه ایران در خزر گفت: ایران باید با سیاست‌گذاری‌های کلان حضور جدی‌تری در دریای خزر داشته باشد.

فارس نیوز



برچسب‌ها: نیروی دریائی

شکار شکارچی
پنج شنبه 91/10/28 ساعت 2:11 صبح | نوشته ‌شده به دست رضا خانگلی | ( نظرات )
در مستندی از سوی شبکه اول سیما به نمایش درآمد
دستاورد جدید وزارت اطلاعات در دستگیری جاسوسان آمریکایی

خبرگزاری فارس: مستند «شکارچی در دام» روایتی است که در آن سربازان گمنام امام زمان(عج) بار دیگر قدرت خود را به رخ دشمنان قسم خورده کشیده و جاسوس اعزامی سیا را به دام انداختند.

خبرگزاری فارس: دستاورد جدید وزارت اطلاعات در دستگیری جاسوسان آمریکایی

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی شبکه یک صدا و سیما،‌جاسوسی یکی از مصادیق بارز اقدام علیه امنیت ملی یک کشور بوده و به صورت سازمان یافته و فراملی سعی در سرقت اطلاعات حیاتی یک کشور دارد.

هر چند جاسوسی قدمتی دیرینه در تاریخ کهن ایران اسلامی دارد ولی به عمر همین اقدام زشت، بودند و هستند کسانی که از کیان و شریعت کشورشان دفاع کرده و این مهم بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به اوج خود رسیده است به طوری که در مستند "شکارچی در دام "به گوشه‌ای از اقدامات پیروزمندانه سربازان گمنام امام زمان‌(عج) اشاره شده است.

در این مستند ماجرای دستگیری جاسوسی تشریح شده  که شرح مکتوب آن گویای این مطلب است.

"متی والوک" مجری طرح جدیدی سازمان جاسوسی آمریکاست که با هوشمندی سربازان گمنام امام زمان(عج) به سرنوشت دیگر جاسوسان این حلقه گرفتار می‌شود.

لازم به ذکر است؛ قبل از وی نیز بسیاری قصد داشتند که از طرق مشابه در کشورمان دست به اقدامات جاسوسانه بزنند. که "استفان ریموند" متولد 1967 با تابعیت آمریکایی و "مارک آنتونی وندیار" متولد 1958 با تابعیت آفریقای جنوبی از جمله آنها هستند.

این دو جاسوس وابسته به سازمان اطلاعاتی آمریکا CIA هستند که در لباس پژوهشگران حوزه محصولات بیوتکنولوژی وارد کشورمان می‌شوند و آنها می‌دانند که ایران بیش از یک دهه است که دستاوردهای مهمی را در این حوزه بدست‌ آورده است.

این دو نفر از طریق حضور و حتی برگزاری همایش‌های علمی در کشورمان با هزینه خود اقدام به شناسایی نخبگان علمی کشورمان در حوزه بیوتکنولوژی کرده و اسامی آنها را در اختیار سرویس جاسوسی آمریکا قرار می‌دادند.

مهره سوم CIA "فیصل" نام داشته و مردی مراکشی تبار است که در حوزه IT تحصیل کرده و با ورود به ایران قصد دارد تا نخبگان علمی حوزه طراحی و ساخت نرم‌افزار و سخت‌افزارهای رایانه‌ای را شناسایی کرده و درصد پیشرفت آنها را به دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا ارائه دهد، قرار بود وی در تهران شرکتی پوششی راه‌اندازی کند که در واقع پایگاه غیررسمی اطلاعاتی برای جاسوسی‌هایش باشد.

"هریو ماچروزا"، مهره‌ی دیگری است که دارای تابعیت یکی از کشورهای شرقی آسیا بوده و سعی داشت در پوشش فعالیت‌های علمی در ایران اطلاعات محرمانه و ذی‌قیمتی را از برنامه‌های هسته‌ای کشورمان جمع‌آوری کند و آنها را در اختیار سرویس‌های جاسوسی غرب قرار دهد.

مهره بعدی حلقه سازمان جاسوسی آمریکا یعنی سیا "داگلاس فرناندز" متولد 1962 و با تابعیت مالزیایی است.

این فرد که یک مسیحی مالزیایی‌تبار است برای کسب اعتماد هموطنان در کشور، خود را به نام "علی عبدرانی" معرفی می‌کند.

حوزه فعالیت‌های وی علاوه بر رصد دستاوردهای هسته‌ای کشورمان شامل جمع‌‌آوری اطلاعات پیرامون پروژه‌های نظامی ایران نیز می‌شد.

او می‌دانست که قطار پیشرفت کشور در حوزه‌های علمی در حال شتاب گرفتن است و همین موضوع موجبات اعزام وی توسط سازمان جاسوسی آمریکا به ایران را فراهم کرده است.

شگرد وی برای برقراری ارتباط با هدف‌هایش که اسامی آنها را در اینترنت پیدا کرده، ترتیب دادن یک قرار کاری در داخل ایران است تا با پوشش همکاری‌های تجاری، دانشمندان کشورمان را مورد شناسایی و تخلیه اطلاعاتی قرار داده و حتی اسامی بعضی از آنها را به منظور حذف فیزیکی و ترور در اختیار ترویست‌های غربی قرار دهد، اما با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان(عج) همانند چند فرد قبلی که مدتی تحت نظر و رهگیری دستگاه اطلاعاتی کشورمان بودند شناسایی و دستگیر می‌شوند تا ماموریتی که می‌رفت موجبات آسیب در ساختارهای حفاظت شده کشورمان ایجاد کند، اجرایی نشده پایان یابد.

اما بازگردیم به جاسوس اصلی این مستند که "متی والوک" نام داشته به عنوان فرستاده ویژه سیا در ایران فعالیت می‌کرد. ‌

همه چیز با یک ایمیل کاری آغاز شد، ایمیلی که از شما دعوت می‌کند با ورود به یک پروژه مهم تحقیقاتی صاحب به اصطلاح شغلی پردرآمد شوید.

متی والوک در این خصوص می‌گوید "از سال 2008 بود که با راه انداختن یک سایت کاریابی به نام (این جی آر) تونستم با شرکت‌های مهم اروپایی قراردادهایی را ببندم و نیروهای متخصص را هم متقابلا برای آنها معرفی کنم،در دسامبر 2009 شخصی که خودش رو "استیون لوگانو" معرفی کرد از طریق ایمیل رسمی کمپانی (پریزما) با من ارتباط برقرار کرد و گفت که قصد همکاری دارد،در دیدارهای اول من با او، متوجه شدم که اسم واقعی او "استیو لوگانو" نیست و اون یک افسر ارشد اطلاعاتی CIA است که قصد اجرای یک پروژه بسیار گسترده اطلاعاتی رو در ایران دارد".

هدف او آشکار است، "متی والوک" مجری طرح جدید سازمان جاسوسی آمریکا CIA سیا برای نفوذ در لایه‌های نخبه کشورمان است تا از این طریق اطلاعات ذی‌قیمتی را از پیشرفت‌های علمی ایران به دست آورد، اما همانند سایر مهره‌های گرفتار شده این حلقه که ذکر آنها رفت در چنگال عقاب‌گونه سربازان گمنام امام زمان(عج) گرفتار آمد.

"متی والوک" جاسوس سازمان اطلاعاتی آمریکا در مدتی قریب به یکسال اطلاعات ارزشمندی را پیرامون ایران و وضعیت علمی آن جمع آوری کرده و عازم پاریس می‌شود تا با افسر ارشد CIA دیدار کند.

پاریس، ژانویه 2010

لابی یکی از هتل‌های پاریس محل اولین جلسه توجیهی جاسوسی اعزامی با افسر ارشد آمریکایی است.

"متی والوک" در این خصوص می‌گوید: "بعد از ملاقات پاریس هر وقت به لوگانو زنگ می‌زدم می‌گفت قطع کن و فقط با ایمیل با من تماس بگیر، در آخرین ایمیل‌های که به من داد گفت وقت آن است که با کسانی که آنها را در ایران شناسایی کردی ارتباط نزدیکتر بگیری و حتی اگه لازم باشه به ایران هم بری، من هم با یکی از آنها که تونسته بودم بیشتر جذبش کنم هماهنگی‌های لازم را انجام دادم".

در ادامه شخصی ایرانی که فریب جاسوس‌بازی "متی والوک" را خورده است توضیح می‌دهد: " توی شرکت‌های نرم‌افزاری کاری می‌کردم به عنوان تحلیل‌گر، به عنوان راه‌اندازی سیستم‌های نرم‌افزاری، یه ایمیلی برای من اومد، ایمیلی که برای من اومد نوشته بود یک فرصت استخدامی و کاملا انگلیسی بود و توضیح داده بود که اسمش "متی والوک" و یه شرکتی هست توی اسلواکی، توی قلب اروپا، شرکت کاریابی بین‌الملی هستیم".

الف.ش که از ماهیت جاسوس مآبانه "متی" بی خبر است و از سوی دیگر با وعده‌های وسوسه‌کننده او مواجه شده سعی می‌کند همکاری‌اش با او را بیشتر کرده و در زمینه شناسایی نخبه‌های علمی و صنعتی کشورمان با او حداکثر تعامل را داشته باشد.

این شخص در ادامه می‌افزاید:"کاری که توضیح داده بود این بود که در مرحله اول، در وهله اول اینها یه نفر رو می‌خوان به عنوان محقق در زمینه IT، ولی نوشته بود برای اینکه ما نفر در واقع مورد نظرمون رو انتخاب کنیم، ما چند مرحله مصاحبه داریم، یکسری مصاحبه روی اینترنت داریم که از طریق نرم‌افزار "اسکایپ" انجام می‌شد، یکسری مصاحبه بین بین 10 الی 15 نفر، بعد از این‌ها ما 5 نفر رو انتخاب می‌کنیم، 5 الی 6 نفر رو انتخاب می‌کنیم، می‌آئیم تهران باهاشون مصاحبه می‌کنیم توی تهران، اونایی که از مصاحبه دوم هم قبول شدن 1 الی 3 نفر رو می‌ریم اسلواکی ان جی ار ساوشن. اس کی یا همون اسلوک بود،می‌تونی به سایت ما مراجعه کنید و همه اطلاعات درباره شرکت ما و همچنین کارای ما رو ببینی، گفت من 2 ماه بعد بیایم ایران و اینجوری با شما مصاحبه خواهد کرد".

تهران آوریل 2010

"متی" وارد ایران می‌شود و روی سوژه‌های خود متمرکز می‌شود، سوژه‌های که قرار است آنها را تست کرده و پس از تایید آنها را به "استیو لوگانو" افسر آمریکایی معرفی کند.

"متی والوک" در ادامه می‌افزاید: "برای رد گم کردن چند بار به الف.ش گفتم فقط تو مورد تائید ما نیستی و قرار  که با چند نفر دیگر هم ارتباط برقرار کنیم، اما به این نتیجه رسیده بودم که وعده‌های مالی و تحصیلی که به اون داده بودیم خیلی روی او تاثیر گذاشته بود و این موضوع یک پوئن مثبت برای ما بود، چرا که حالا می‌توانستم او را به لوگانو معرفی کنم".

"متی والوک" در ادامه می‌گوید:"فقط به فکرم این بود که می‌تونیم در واقع همکاری، اگه من رو انتخاب بکنند می‌تونم ادامه تحصیل بدم، می‌تونم کاری کنم، پول خوبی در بیاورم، به این مسائل فقط فکرم مشغول بود، ایشون بعدا یک تستی به من داد، تست هوش بود، تست هوش ریاضی بود، کاملا اشکال ریاضی بود، گفت 20 دقیقه وقت داری اینو پر کنی و توی این بیست دقیقه با مترجم من رفت پایین، گفت ما میریم خیابان قدم بزنیم برگردیم، رفتن و درست سر 20 دقیقه اومد و اون تست هوش رو از من گرفت، از من تشکر کرد، گفت من این نتایج رو می‌برم به اسلواکی و در اسلواکی من اینها رو در واقع با کارفرما در میان می‌گذارم اگر شما یکی از موارد باشید به شمار خبر میدم، دعوتنامه می‌فرستیم، تشریف بیارین".

"متی" به اسلواکی باز می‌گردد تا این خبر خوش را به استیو لوگانو اطلاع دهد، اما وی تماس‌های او را پاسخ نداده و پس از مدتی با ایمیلی به وی دستور راه‌اندازی سایتی جدید با عنوان "یونیک سالوکشن را می‌دهد تا فاز دوم پروژه شناسایی سوژه‌های تایید شده کلید بخورد.

"متی والوک" در این رابطه می‌افزاید:"لوگانو اسم یک استاد دانشگاه ایرانی را به من داد و گفت از طریق عاملی که پیداش کردم باهاش ارتباط بگیرم، اون هم به سرعت".

این فرد یکی از پژوهشگرانی است که ابتدا فریب وعده‌های متی والوک جاسوسی اعزامی CIA را می‌خورد اما با روشنگری‌های به هنگام و توجیه‌اش نسبت به دامی که قرار بود در آن گرفتار شود به موقع از این راه باز می‌گردد.

پژوهشگر مذکور خود در این زمینه می‌گوید: "اواخر سال 90 ایمیلی از طرف "متی" نماینده شرکت یونیک سالوشن برای همکاری دریافت کردم، بعداز چند بار تماس ایمیلی و تلفنی قرار شد در کشور اسلواکی با همدیگر قرار مصاحبه داشته باشیم، اولش اعتماد نکردم چون طرف خارجی بود، معلوم نبود و چکاره‌س، بعدها "متی" از طریق فردی که توی تهران مقیم بود دوباره با من تماس گرفت که این بار اعتماد کردم چون این فکر کردم شرکت سالوشن یک شرکت معتبر و توی تهران نمایندگی دارد".

الف.ش ادامه می‌دهد: " این آقای "متی" سریعا برگشت جواب داد توی ایمیل به من که یکی از این نفرات رو ما روزمه‌شو رو همونطور که می‌دونید تو رو پیدا کرده بودید و ایشون به نظر ما گزینه مناسبیه، ما باهاش در ارتباط بودیم و اولش تمایل نشون داد که بیاد ولی با توجه به اینکه من یک اتفاق ورشی برام افتاد و 3 ماه توی بیمارستان خوابیدم ارتباطم قطع شد الان هر چقدر زنگ می‌زنم یا اینکه در واقع ایمیل می‌زنم جواب نمیده، ببین می‌تونی اینو برای ما هندل کنی، این خیلی مهم برای سرمایه‌گذاری که بیاد در واقع اسلواکی، میتونی باهاش صحبت کنی، توضیح بدی این پروژه، یه پروژه بین‌المللی پژوهشی هیچ مشکلی نداره و ایشون فقط میان در واقع تو اسلواکی، ما هزینه‌هاشو میدیم، ویزاشو میدیم، دعوتنامه، همه کاراشو انجام می‌دیم بعد بابت این کار حق و حقوقی هم بهشون می‌دیم".

براتسلیوا-اسلواکی سپتامبر 2011

"متی" در ادامه توضیح می‌دهد: "پس از برگشتن من به اسلواکی لوگانو با من سریعا تماس گرفت و گفت براتسلیوا جای خوبی نسبت، باید جلسه توی اتریش برگزار شود."

پژوهشگر فریب خورده ادامه می‌دهد: " اوایل سال 90 رفتم اسلواکی، اونجا بود که برای اولین بار با این‌ها ملاقات کردم نمی‌دونستم، اما مثل اینکه "متی" با افسر اطلاعاتی آمریکا که اسمش لوگانو بود قرار گذاشته بودند که محل ملاقات را از براتسلیوا به وین نقل بدهند نهایتا من و "متی" و اون افسر اطلاعاتی آمریکا در وین همدیگر رو ملاقات کردید."

کار آنها منحصرا تکنولوژی صنایع غذایی نبود، آنها کم کم از این طریق سعی داشتند که راه را برای ورود به عرصه علمی ایران باز کرده و در ادامه با دانشمندان و پژوهشگران هسته‌ای کشور نیز ارتباط بگیرند".

"متی" اینگونه توضیح می‌دهد: "بعد از برگزاری موفق این جلسات در وین لوگانو افسر ارشد اطلاعاتی آمریکا به من گفت با دو تا استادهای دانشگاه ایران که در دانشگاه‌های مهمی تدریس می‌کنند ارتباط بگیرم. این دو نفر در پروژه‌های هسته‌ای ایران هم فعال بودند."

و در ادامه پژوهشگر مورد نظر می‌افزاید:" اون افسر اطلاعاتی به من گفت که شرکتی که در آن کار می‌کند به دنبال استخدام متخصص‌های ایرانی در حوزه‌های مختلف فنی است، می‌خواد که آنها را در پروژه‌های بهداشتی و صنایع غذایی استفاده کند، از من خواستند که من به متخصصان ایرانی در حوزه‌های مکانیک را شناسایی کنیم اطلاعات مربوط به تلفن- ایمیل-موفقیت شغلی، رزومه‌های کاریشان مراجعه کنم این اطلاعات را به متی بدهم،قرار بود این افراد را انتخاب کند لیست نهایی را به من بدهد تا من هم با اون‌ها ارتباط اولیه برقرار کنم، همین که یک جلسه‌ای رو بگذارم تا این افراد ایرانی با متی با همدیگر یک ملاقاتی داشته باشند".

رابط "متی" و پژوهشگر می‌گوید: " گفت که اصلا نمی‌خواد با کسی صحبت کنی، بذار من بیام ایران، خودم میام ایران مشخص می‌کنم، توی آگوست یعنی توی شهریورماه، تو رو آموزش می‌دم که چه جوری مصاحبه کنی، تیم تو تشکیل بدی آقای ... فقط به عنوان یه محقق باشه کار کنه".

پژوهشگر فریب‌خورده می‌افزاید: "لوگانو افسر اطلاعاتی آمریکا در این جلسه 4 تا اسم از متخصصان ایرانی را به من داد که برای شروع با آنها ارتباط بگیرم. یکی‌شان پرسنل سازمان انرژی اتمی بود، 3 تای دیگه هم  در پروژه‌های نظامی و هسته‌ای مشغول بودند وقتی به ایران اومد در لابی یکی از هتل‌ها ما همدیگر و دیدیم، بعد از آن بود که نیروهای وزارت اطلاعات با من در ارتباط گرفتند طی صحبت‌های که شد من تازه اونجا بود که فهمیدم ماموریت واقعی اون افراد چی است".

"متی‌" ادامه می‌دهد: "استیو لوگانو در دیدار آخر که قرار بود و بعدش من به ایران برگردم پرسشنامه‌‌ای را به زبان فارسی و انگلیسی به من داد و گفت حتما باید این پرسشنامه‌ها پر شونو حتما برای او ارسال بکنم، لوگانو بعد از این ماجرا مرا به هنری افسر اطلاعاتی که متمرکز روی برنامه هسته‌ای ایران بود معرفی کرد، من هم قرار بود اطلاعات را به او بدهم،رفتار هنری با استیو خیلی فرق می‌کرد، صحبت‌های او آشکارا نشان می‌داد که اون قصد حذف فیزیکی بعضی از دانشمندان ایرانی را دارد و یا حداقل می‌خواهد موقعیت کاری و اجتماعی آنها را به خطر بیندازد، هنری حتی گاهی حرف از ترور دانشمندان ایرانی هم می‌زد."

17 آگوست 2012 "متی" با پرواز دوبی به تهران می‌آید اما این اقامت با اقامت‌های قبلی‌اش در تهران فرق دارد، چرا که حالا سربازان گمنام امام زمان(عج) که مدت‌ها تحرکاتی این چنینی را زیر نظر داشته‌اند مستقیما او و ملاقات‌هایش را مورد رهگیری قرار می‌دهند."

الف.ش تصریح می‌کند: "یکی از مطالبی که دوباره شک کردم این بود که من وقتی فهمیدم که هیچ پروژه‌ای نداره این آدم و درواقع دنبال مصاحبه با یک سری افراد و درست کردن تیم بدون پروژه است احساس کردم که این کارش اصلا یک کار علمی نیست، و کار فراعلمی دارد انجام می‌دهد و دنبال یکسری مقاصد دیگری هستش، بهش پیشنهاد دادم خب آقا اصلا می‌خوای کار کنیم با هم !!! بیا با هم یک شرکت بزنیم شرکت بازرگانی بزنیم که اصلا استقبال نکرد، یعنی من دیدم که اصلا از این همه، یعنی من متوجه شده بودم که این در واقع اصلا نمی‌خواهد کار کنه!!!یا کاری اصلا وجود نداره یا دنبال یکسری اهداف دیگه‌ایه و همچنین از مدل رفتارش و مدل صحبت‌هایش و اینکه همیشه مثل اینکه یک ترسی در وجودش بود من احساس کردم که این آدم‌ می‌تونه جاسوس سرویس‌هایی برای اطلاعاتی باشد، که به علیه کشورمان دارن کار می‌کنند، و وابسته به جایی باشد مثلا  CIA یا جاهای دیگه سرویس‌های جاسوسی جاهای دیگه متصل است به این‌ها باشد که دیگه تصمیم‌ گرفته بودم که بعد از اینکه رفت هیچگونه همکاری باهاش نداشته  باشم. چون احساس کردم ... نمی‌خواد باهاش همکاری کنه".

حالا دیگر پایان راه این جاسوس چشم آبی فرا رسیده، "متی" که قراره شامی را در یکی از هتل‌های تهران با الف.ش و پژوهشگر دانشگاهی کشورمان  می‌گذارد تا بتواند آخرین دستوار استیون لوگانو افسر اطلاعاتی CIA را در پوشش سوالاتی علمی با آنها در میان بگذارد یا حضور به موقع سربازان گمنام امام زمان(عج) مواجه شد و نقشه‌اش ناکام ماند."

پژوهشگر دانشگاه کشورمان می‌افزاید:" وقتی به ایران اومد در لابی یکی از هتل‌های تهران ما همدیگرو دیدیم بعد از اون بود که نیروهای وزارت اطلاعات با من ارتباط گرفتند و طی صحبت‌هایی که شد من از ماهیت واقعی اون افراد مطلع شدم".

"متی والوک" خود اینگونه توصیف می‌کند:"منتظر شام بودم که در اتاق به صدا دراومد، درو که باز کردم نماینده سرویس اطلاعاتی ایران رو دیدم که تقریبا تمام ماجرا را می‌دونست و من با دیدن این صحنه چاره‌ای جز تسلیم و  اعتراف نداشتم".

پژوهشگر تکمیل می‌کند: "خدا رو شکر می‌کنم که این نقشه‌ها نقش بر آب شد و این‌ها نتوانستند بدهد نشان برسند، الان که دارم به اون روزها به اون جلسات، روزهای که داشتم و صحبت‌ها فکر می‌کنم تازه دارم متوجه می‌شود که چطور در یک جاسوس‌بازی آمریکایی گرفتار می‌شوم، خدا را شکر می‌کنم که اون نقشه‌ها به جایی نرسید و اون‌ها نتوانستند به هدفشون برسند".

"متی" با ابراز ندامت تاکید می‌کند: "من می‌دانم که به وسیله فعالیتم موقعیت برخی از ایرانی‌ها را به خطر انداختم و برای این کار هم بسیار متاسفم چرا که کورکورانه به ماموران سیا اعتماد کردم و تا به خودم اومدم دیدم من هم یک عامل اطلاعاتی شدم که دارم برای آنها کار می‌کنم من خیلی متاسفم و امیدوارم با اطلاعاتی که در اختیار وزارت اطلاعات ایران قرار دادم مانع فعالیت دوباره خرابکارانه آمریکا علیه مردم ایران باشم".

و اما کلام آخر جاسوس اعزامی سیا به ایران پس از ماه‌ها جاسوسی این است:" من از ملت ایران واقعا عذر می‌خواهم".

این تهدید و شیوه جدید جاسوسی غرب بر ضد کشور با هوشیاری قشر دانشگاهی کشور و عملکرد به موقع وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران خنثی می‌شود.

اما لازم به ذکر است پژوهشگران و دانشمندان متعهد میهنمان در برخورد با این دست از ارتباطات مشکوک در اولین فرصت موارد را با افراد امین دستگاه اطلاعاتی در میان بگذارند.

منبع: فارس نیوز

 



برچسب‌ها: وزارت اطلاعات

واکنش سرسختانه
چهارشنبه 91/10/27 ساعت 10:5 عصر | نوشته ‌شده به دست رضا خانگلی | ( نظرات )
سرلشکر جعفری تاکید کرد
واکنش‌های سرسختانه سپاه در برابر هرگونه تهدید دشمن

خبرگزاری فارس: فرمانده کل سپاه با تاکید بر آمادگی کامل نیروهای مسلح در برابر تهدیدات دشمن گفت: در مقابل هرگونه تهدیدی از سوی دشمنان، واکنش‌های سرسختانه پیش بینی کرده‌ایم.

خبرگزاری فارس: واکنش‌های سرسختانه سپاه در برابر هرگونه تهدید دشمن

به گزارش خبرگزاری فارس، سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جمع بسیجیان و پاسداران شهرهای دزفول و شوشتر(استان خوزستان)، اظهار داشت: مصمم هستیم با همه ظرفیت‌ها از دستاوردهای نظام و انقلاب همانند گذشته پاسداری کنیم و در این مسیر نیز به سمت افق‌های روشن پیش می‌رویم.

وی با اشاره به وضعیت استکبار جهانی در درون جوامع خود، تصریح کرد: دشمنان انقلاب اسلامی دچار بحران هستند و تصور می‌کنند با انتقال این بحران به نقاط دیگر می‌توانند، افکار عمومی ملت خود را کنترل کنند.

فرمانده کل سپاه با اشاره به تلاش نظام سلطه علیه ملت ایران تاکید کرد: سناریوهای نخ نما شده، کهنه و آزمایش شده دشمنان در مقابل ملت ایران چیزی جز استحکام ارکان انقلاب اسلامی را به دنبال نخواهد داشت.

جعفری با تاکید بر آمادگی کامل نیروهای مسلح در برابر تهدیدات دشمن گفت: در مقابل هرگونه تهدیدی از سوی دشمنان، واکنش‌های سرسختانه پیش‌بینی کرده‌ایم.

فارس نیوز




برچسب‌ها: ایران ابرقدرت

   1   2   3   4   5      >
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
 
موضوعات
لینک دوستان
دیگر موارد


بازدید امروز: 36
بازدید دیروز: 91
کل بازدیدها: 1344246